Tuesday, 22 March 2011

My HoLiDays~

assalamualaikum~~!!!!!
hmmmm.... ari ni nok cito psl rutin harian ore lah...sbb x dop gapo2 hok special etep lorni...hahaha!!!
nok tau dop tempoh antra SPM n result kuar lamooooo sgt2 ----> 3 bln~
spnjg 3 bln uh,ore kiro bercuti lar....x dop wat gapo2 pom...
start 17/12/2010 sapa lar ari nih 22/3/2011 ...rutin supo jah skmo~~!!!! 
ni lar ore wat skmo stiap ari x brhnti sapa nok mutoh doh boring...haha..
kalu nok tau ni lah ore pnggil KEBORINGAN KEMELAMPAUAN.....!!!!!!!  
  • 3.30am -----> sleep lol~haha...
  • 2.00pm -----> bangun tido!!!
  • 2.15pm -----> makan 'pagi'...hak4!!! sambil2 buko laptop...n duk dpn lappy uh lah!!
  • 3.00pm -----> mandi..kah3!!!
  • 3.30pm -----> duk ngadap laptop plop lah..hehe...
  • 4.00pm -----> makan nasi...'lunch' lah kironyo..hua3...
  • 4.15pm -----> duk dpan laptop..surf tenet lorh...n smstinya on9 fb etep...kih3~
  • 6.15pm -----> kalu ado show kat tv channel KBSW lah,tgok tv...kalu x dop gak maen badminton with my bro!!!haha..
  • 7.30pm -----> mandi n tgok cito korea kat KBSW tjuk Smile Again,Donghae..hehe..
  • 8.00pm -----> surf tenet plop!!!!hehe...
  • 9.00pm -----> ari isnin sapa khamis tgok cito korea kat KBSW...kalu ari laen maen tenet jgop lah..x dop kijo laen doh ambo!!!
  • 9.30pm -----> dinner lar plok!! tpi mkan tuh duk dpan laptop ataupon tv jgop..haha..
  • 9.45pm -----> smbung duk dpan lappy plop..huahahaha!!!!sapa lah kul 3 pagi..hak4!!
  • 3.30am -----> msa untuk TIDO!!!!!! ZzZZzzzzzZZZ~~!!!!! haha...
  • then............aktiviti ini diulang berkali-kali stiap hari~~~~~~~~~!!!!!!!! ish3..msti rmai plik kea bkpo ore maen tenet skmo!!!duk wat gapo lar dih???hehe.. jwpan nyo, ore on9 fb skmo smbil tgok cito korea kat websites trtntu eg: kimchidrama , smbil maen game ko, smbil tgok variety show korea ko, duk baco latest news psal KPOP kat allkpop ko...haha..n bnyok lg r ore surf..tp semonyo psl KOREA lah..kui3~ kalu x dop KPOP gak sero mati keboringan lar ore jwbnyor!!!hehe..
boring kan,kawan2??????tp nok wat gano kea???gini jo lah...haha...
duk sajo jah sokmo...meme BORING sgt2!!!!   tapi ado lar duo tigo ari hok laen ckit...
eg : ari reunion, g dating nga kwn2 ko, g shoping dgn family, balik kampung, ado makan gulai ko....... hak3!!baru lar laen rutin hrian ore...x jd supo hok ats nih lar...haha.....
tapi,start esok lah ore sero maybe akan brubah kot...
sbb esok lah hari KEPUTUSAN SPM 2010 diumumkan....!!!! OMG!!!sudoh!!!!!!!haha..harap2 lar ore n kawan2 dpt result GEMPAK2 blako!!! insyaALLAH!!!!
n esok jgak hari ore n kwn2 akan tau lah hsil usaha slama mnjdi seorg STUDENT sejak tadika sapa lah form5!!!! x tau lar nasib kitorang gano esop!!! 
adakah kami akan HAPPY??? CEDIH??? MENYESAL??? GIVE UP???
  ataupon MAKIN BERSEMANGAT???
entahlah!!!!!! i dunno!!!!!! aigoo~~   nebesnyoh lar!!!!!ok lah,kito wait n see jer lar esop gano...
tp apa2pom kita keno REDHA dgn result hok kito dpt tuh...n lorni kito hanya boleh brpgg tguh kpd konsep TAWAKKAL dan DOA kpd ALLAH SWT...
insyaALLAH,kejayaan milik kita!!!!amiiiin~~ ^^

ok lah,annyeong!!!! =)

No comments: