Thursday, 14 April 2011

#1 Girl Grup

Annyeong!!
Kalo tengok my blog pun, semestinya u know that i love KPOP very much kan? Hehe. As a GIRL, aku support almost all boy grups. Hahaha. But, girl groups? erk~ I don't like girl groups very much. I only love their songs. Becoz I hate their outfits + attitudes. Most important ramai yang gedik je lebih. Ishish. Tapi I do adore this 1 girl grup ---> KARA. :)
 









nama KARA dipilih oleh leader GyuRi eonni, berasal dari perkataan Itali yang bermksud "sweet melody". Members grup ni terlalu kiut + beautiful. Suara pun sedap! Although in fact GyuRi mcm sengau lah jugak suaranye, and other members pun vocal tak lah power sangat. Tapi, at least diorang hebat menari. Lagipun tak sanggup lah tak suka diorang! Haha. KARA kurang diiktiraf dekat Korea sebab grup ni bukan di bawah management companies yg digelar Big 3 --->SME, JYPE + YGEntertainment. Grup ni di bawah DSPEntertainment. Tapi dekat Jepun, KARA memang sangat-sangat popular. girl grup Korea no 1 di Jepun. Semalam kan aku sedih sebab aku tak buat yang terbaek untuk interview JPA! Hukhuk. Tapi lepas tengok Music Video lagu baru Jepun Kara yang baru kuar dua tiga hari lepas, rasa refreshing lah pulak. Boleh lepas stress lorh. Haha. Check this out~





HaRa eonni is very beautiful! As usual, GyuRi was like a goddess. SeungYeon, Nicole + JiYoung are also very gorgeous! Hehe. *nosebleed!!!* Tapi, sejak akir-akir ni KARA ade masalah kontrak dengan company management diorang. So, ade orang cakap KARA will be disbanded. But, I know that KARA members mesti tabah punyer! Look at now, masa kontrovesi pon boleh wat kuar lagu baru. Hari tu pun diorang release single jet coaster love yang dah meletup-letup kat JPOP-chart skang. Hehe.


KARA5ever!!!!
oh yeah!!!fighting!!!!!




 member KARA aku paling suka --->Goo Ha Ra. Cute kan eonni? Hehe..








Ok lah! Bye!!!! ^^


No comments: