Tuesday, 19 July 2011

tadaaaaa !

assalamualaikum.................
hahahaha...yay!buleh update bloggie lagi!yahooo!
tapi sedih lorh start minggu ni aku buleh serbu library USIM 2 minggu sekali jek...lecturer kimia aku Mdm Latipah tukar kelas tutor yg asalnya pagi selasa ke pagi jumaat...waktu aku biasa on9 hari jumaat tuh...so,aku just boleh mai sini hari selasa masa minggu aku xder lab je ah...arghh!kamis ni aku ada kuiz fizik + biology + test maths lak...aku x study lagi nie!+ gigi aku sakit!!!!!apesal gigi geraham bongsu aku tumbuh awal sangat nih!aku umur 18 pun belum cukup lagi!nak tinggi lagi!!!!!hukhukhuk...betul ka aku x kan tinggi dah nih??????waaaaaaaaaaaaaaaaa!nak tinggi!!!!!!!!!!!!!!!!!aku pendek! T^T

lambatnya nak cuti!!!!!!!!!!!nak balik!gigi aku sakit!!!!!!!!!!!!!!!!!!aku pi pusat kesihatan pelajar xdi doc gigi x der pulak hari ni!die ada hari khamis je...tapi hari khamis jadual aku penuh!!!nak buat camna nih???


YA ALLAH ! :'(

Friday, 8 July 2011

Hello !


assalamualaikum peeps!hehe..
lamanya aku tak update!rindu giler2 kat bloggie aku yang tak berapa nak kiut nie!haha. jeles kot tengok Shahrina selalu hapdate belog die.ye lahh~die ada lappy.tapi aku...sebatang kara di sini.kahkahkah.boring giler kot duk kat Nilam Court <---(asrama aku) kalau hari cuti.duk jalan2 tepi tasik dengan Liyana lah keje aku petang2 hari cuti.haha.

pejam celik pejam celik dah sebulan lebih aku jadi warga USIM.ramai tanya best ke?study macam mana?ok2,aku jawab.best?emmm?tak tau lah nak cakap,tapi boleh tahan lah kot~haha.tapi yang paling tak best kena pegi kampus USIM kena naek bas!pagi2 n petang2 kena beratur panjaaaaaaaang sangat!tau tak asrama kitorang jauuuuh dengan kampus.amek masa 20 minit naek bas nak pegi sana.letih ah~pastu lagi satu suasana kampus lengang!x de orang!tak macam u dalam citer yg aku tengok kat tv pun aku rasa!haihh.maybe sebab senior2 tak de kot.sekarang diorang cuti.pihak universiti un macam buat kami tak wujud je.oopps!mana buleh kutuk lebih2,nati aku kena saman.haha.tapi yang penting aku suka asrama aku!syok jugak rasa macam ada rumah sendiri nih.haha.yang paling best dalam banyak2 rumah apartment asrama aku tuh,setakat aku tau rumah aku+housemates aku je yang lantai bermozek.hahahahaha.lucky giler kitorang!orang laen rumah lantai kayu jekk.kah3.jangan marah ek jiran2ku yang tersayang~! housemates aku un sporting2 + cun-melecun (<---ayat bodek.hak3).Nabilah,Affaf,Zakeyyah,Wan,Aini,Adnin n Ida.tu lah housemates aku.aku amek masa 2 minggu untuk ingat nama diorang ni.kahkahkah.teruk tak?aku ni memang payah nak ingat nama orang yang baru kenal.hehe.

k,camna pulak dengan study??ni je jawapan aku : sebijik macam sekolah!haha.Kimia,Bio,Add Math,Physic,BI,BA n QS.tu lah subjek2 aku belajar untuk tamhidi ni.nama pun tamhidi.maksud die asasi/pra-U/form 6/matrik etc.sama taraf je tuh.haha.tapi yang bezanya kat sini kitorang kena belajar sendiri LEBIH daripada bergantung kpd cikgu2 (lecturers).masuk kuliah selalunya aku tak sempat catch-up apa yg lecturer bebelkan kat depan.haha.laju giler diorang ajar!kecuali Physics dengan Mr.Arho memang faham betul ah~hehe.lecturers ajar cepat un sebab nak kejar syllabus yang banyak.tamhidi ni 1 tahun tapi kena belajar banyak benda.so,lepas balik ke asrama tuh kitorang kena study + revise sendiri apa yang kitorang belajar.barulah tak ketinggalan~ korang doakan aku ekk!

okeiiiiii!sekarang masa aku nak luahkan perasaan aku yang membuak2 dah tak tahan aku pendam sorang2!haha.aku un dah janji kat budak 'cun' nak tulis pasal someone dalam entri baru aku.hehehe.tajuk entri aku kali ni pun "이니캏 친타?" hahaha.orang yang pandai baca tulisan Korea je faham apa yang aku tulis.lalalalala.haha.aku rasa aku dah jumpa si 디야 yang aku cari selama nie.hehehehe.디야 tak 헨슴 pun.tapi aku tak tau kenapa aku bahagia sangat2 when i see 디야.walaupun 디야 tak kenal aku,it's okay,sometimes crush is fun although it's 앞파요~ :'( 
dan kalau 카미 ada 조돟 dan 디야 ialah aku punya,insyaALLAH we'll be together.kahkahkah.

ok lah bye3! :P