Tuesday, 16 August 2011

apa khabar aku?

....................................................

emmm...kepala aku tengah kosong nih..haha..x tau nak tulis apa..lama dah x blogging..semangat blogging aku pun macam dah luntur sikit..tapi,kalau difikirkan balik nape lah aku tiba2 blogging ni asalnya hah???pikir punya pikir rupanya aku start blogging dulu masa aku terlalu keboringan~ooo..haha..

TAPI,
sekarang,aku dah x tau apa maksud BORING tuh..sebab rutin hidup aku kat universiti memang berubah 100%..letih giler study kat sini..betulll! ya ALLAH! lepas satu masalah selesai,datang masalah laen..tapi asalnya aku lah yang cari masalah2 tuh..hahaha..hmmmm~~kat sini x der masa nak rileks macam SPM dulu...lecturers ajar lajuuuuuuuu sangat..sampai kadang2 aku x sempat catch-up..tambah2 lagi sekarang bulan puasa..lagi lah letih..!!pagi sampai petang kuliah + tutorial memanjang..ada lecturers buat test lah,kuiz lah,yang BI pulak dengan speaking presentation lah,yang BA hiwar lah...jadi,kena selalu prepare!ya ALLAH!!!serabut kepala aku!hari jumaat pulak pagi sampai tengah hari kuliah+tutor,lepas solat jumaat kitorang ada Mid-term Exam..pastu setiap malam pulak solat tarawih,tadarus...pastu kena bangun sahur pulak,kalau kat rumah x pe,umi yang bangun awal masak sahur,kat sini kena masak sendiri ah..tapi aku x masak pun,sebab aku x pandai masak..wahaha..housemates aku yg laen lah yg masak..hehe...kadang2 x bangun sahur pun sebab semua orang lena dibuai mimpi..hahaha..so,memang sikit sangat masa free kami nak siapkan homework,prepare untuk kuiz+test+exam~nak revise apa yang kitorang belajar lagi!tambah2 dengan assignment yang x siap2!!!arghhhhhhh!!!!!!!!!!!! serabutttt!!!!TENSIONNNN!!!!! >.<

masalah laennya aku homesick!selalu rasa nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hari ni kiranya lagi 10 hari aku nak balik Kelantan..lambatnyaaa!!aku pun x tau naper lah aku nak balik sangat??ye lah,bagi semua orang pun rumah kita lahh tempat paling kita suka duduk kan kan kan??

aku tau bukan aku sorang je yang ada masalah ni..semua mahasiswa/i universiti rasa sama dengan aku jugak..hehe..jadi,pandai2 lah kita rilekskan diri dengan cara masing2 ek.. kalau aku,boleh je rileks dengan karaoke+meraung2 nyanyi lagu Korea dalam bilik hostel aku tuh...hahahahahaha.. =P

sekian,wassalam... *wink*

2 comments:

❤cik shahrina❤ said...

ehem3! smolah ore.. bru ambek 2 sbjek pon sero mace agk brgegar dh palo.. xtau la klu ambek skaligus semo.... mgkin longgar sket kot skru2 di kpla! kahkahkah!!

*good luck, exam!
see u di hari raya.. :)) insyaAllah~

amalia eunhae said...

beyeh!!!!hehehe..