Wednesday, 31 August 2011

RAYA : 1st Day

assalamualaikum peeps..!! :)
selamat hari raye semua!!!ngehngeh..
lepas letih seharian beraya,tetiba je tangan aku gatal nak update bloggie,walaupun dah malam buta nih..tapi,aku tak nak citer panjang2 sebab hari raya aku setiap tahun rutinnya sama..tak best sangat pun~ *sigh*

lepas solat IdulFitri,kitorang bersalam-salaman + bermaaf-maafan dengan atuk nenek,mak bapak,mak cu,mak usu,mak long,mak ngah,sepupu sepapat,dan sewaktu dengannya lah~~!sambil2 tadah tangan mintak duit raya jugak..kahkahkah..pastu,ziarah kubur nenek belah ayah aku,n beraya kat rumah sanak saudara laen...lepas masuk waktu zohor,habis lah program raya aku..hakhakhak..
then,aku+kakak+sepupu aku berkurung lah dalam bilik jadi puteri salju...
jeng!jeng!jeng!tibalah masa untuk kitorang bergelumang atas katil,kitorang tidur pun kat situ,makan pun kat situ,pastu kitorang bukak cyber cafe pulak kat situ..haha..almaklumlah kitorang satu kepala... ada minat sama = KPOP...apa lagi,kitorang transfer lagu + video KPOP ke 'harta karun' masing-masing lahh~ haha...lepas asar,aku + family baru balik..
^^

Nasratiena Mzd-Amalia Hyukie-Meera Elforever

-THE END-

k lah..aku dah ngantuk dah nie..esok nak raya lagi~hakhak...
paipai~!!! ;)

No comments: