Thursday, 1 September 2011

RAYA : 2nd Day

Assalamualaikum~
dah 2 hari kita beraya..amacam?syok tak raya korang?
hari raya aku macam biasa,x spesel pun...
hari ni aku + family raya dekat2 rumah je...pastu pegi rumah terbuka jiran sebelah rumah...
duit raya pun aku dapat 10 dirham je ari nih..haiiiihhh~
tapi,rezeki jangan ditolak!hakhakhak..


nak snap pics pun x der mood.. =(

esok rumah aku open house..so jemputlah datang umah ek!hehe..
esok jugak aku dijemput oleh Saya Shahrina pegi umah die..boley lah jumpa buddies sekolah rendah kitorang esok!yay!!!ngee~


nak tau tak?skang aku dah gemuk!huhhhh~!memang lah biasanya aku dah gemuk,tapi skang LAAAAGI gemoook!but,it's okay~aku nak makan puas2 masa duk kat rumah nie..balik Nilai nanti kang aku kebulur pulak makanan sedap2..ye lah~kat sana makanan die x kena dengan selera aku macam masakan Kelate! memusnahkan tastebuds aku ada ah *makanan die pedasssss!*.. lagi pun,lepas aku balik kat sana nanti start lah fasa stress aku,sebab final exam dah semakin dekat!cuma 6 minggu je masa aku ada untuk struggle abis-abisan sebelum final...
btw,tinggal 4 hari lagi aku cuti...aigoooo~4 hari ni je lah masa aku nak hepi2 sebelum aku kena jadi budak nerd pulak~ =.='


k lah..annyeong!

p/s:i don't know why but tetibe je DAMN!i miss HIM so so so much!etteohkhaji??? :((

No comments: