Wednesday, 19 October 2011

dEbAraN FINAL~!

hype! :)
mood: exam exam exam! arghhh! >.<

SEMESTER 1 FINAL EXAMINATION 2011
24/10-31/10


let's fight!
aja aja hwaiting~!
korang doakan aku ek.

bye! ;)

p/s : 1/11 nanti aku balik KELATE daaa.nak update bloggie puas-puas.wakaka. :P
buat budak cun!budak comel rindu anda.sekian.hehe.

Sunday, 2 October 2011

STRES(!)

hye peeps!

semalam kakak sulung aku dah bertunang.ish ish ish.
aku baru tau tadi.aku online mukabuku.aku nampak pics kak yong baru upload.apa lagi,aku pun call umi tanya betul ke kak yong dah dipinang.haha.congrats kak yong!dah jadi milik orang dah.tak lama aku dapat abang ipar dah lah.haha.doctor couple.bestnye.semoga berbahagia ek kak yong & abang hisyam. :)

umi +ayah pulak tengah busy buat preparation nak pegi haji.insyaALLAH ayah+umi akan berangkat ke bumi suci Makkah 6/10 ni.tahun ni aku raya haji tanpa diorang.sedihh. :(

emm.3 minggu lagi aku dah nak final.stress betol!maths banyak lagi topik aku tak paham.kena cover balik.haishhh.esok aku kena hantar 2 assignment BI.aku tak buat lagi ni.malas r.tak der mood!sebentar nya masa berlalu.rasa baru hari tu daftar masuk USIM.dah nak habis sem 1.minggu depan aku ada speaking test MUET.camna ni?aku tak prepare lagi ni.hukhuk.tambah-tambah lagi aku memang benci ENGLISH!haishh.aku ingat lagi masa interview JPA dulu.kena speaking BI.arghhh!aku tak suka!benci!!!tension! *sigh*

budak-budak UIA + UiTM dah nak habis exam.tak aci!diorang dah nak cuti.dah lah cuti diorang 3 bulan.sabor je lahh.4 minggu lagi aku duk sini.pastu cuti ah.tapi yang jadi problem nya sebelum nak bersenang-lenang cuti tuh aku kena exam dulu,MUET dulu,arghhh..!

k lah.aku nak layan cite korea ni.nak release tension lah katakan.haha.
wish me GOOD LUCK ek~
annyeong! ^^

erk.. :/

assalamualaikum wbt..

erk.

meh nak tanya something.tulisan aku  dalam belog aku ni nampak aku serius sangat ke pasal mamat yang aku minat tuh?haha.sebab ada komen2 yang cakap pasal jodoh.aku rasa aku masih jauh lagi dengan umur kawin.tak terpikir lah pulak pasal hal2 jodoh nih.ye lah.aku baru budak asasi.lepas asasi aku kena masuk ijazah pergigian 5 tahun(harap2 lah dapat masuk.).aku akan terikat dengan JPA.mana boley kawin sepanjang tahun2 pengajian tuh.jadi umur >25 tahun baru ley kawin.haha.lambat lagi lorh.pelik bebenor.aku duk berjiwang dalam belog aku ni just untuk suka-suka je.tak lah gatal sampai nak menikah.kahkahkah.aku tulis perasaan real aku je.aku mengaku aku memang suka die tuh.and i miss him.tapi,aku ni budak mentah lagi.tak tahu lah aku sayang die ke tak.sebab aku tak tau rasa L.O.V.E tuh camna.hehe.aku pun TERminat die je.TER okay.so...............macam tu lah ek.aku maen-maen je.mana ada sampai hal-hal jodoh ni.hisshh.umur 18 tahun pun aku tak masuk lagi.tanggungjawab+amanah sebagai seorang student pun aku tak habis tunaikan lagi.mana boley gatal pikir pasal benda2 jodoh ni.haha.harap korang paham ek maksud aku.ngeeee.

k lah.bubye. :P