Sunday, 2 October 2011

erk.. :/

assalamualaikum wbt..

erk.

meh nak tanya something.tulisan aku  dalam belog aku ni nampak aku serius sangat ke pasal mamat yang aku minat tuh?haha.sebab ada komen2 yang cakap pasal jodoh.aku rasa aku masih jauh lagi dengan umur kawin.tak terpikir lah pulak pasal hal2 jodoh nih.ye lah.aku baru budak asasi.lepas asasi aku kena masuk ijazah pergigian 5 tahun(harap2 lah dapat masuk.).aku akan terikat dengan JPA.mana boley kawin sepanjang tahun2 pengajian tuh.jadi umur >25 tahun baru ley kawin.haha.lambat lagi lorh.pelik bebenor.aku duk berjiwang dalam belog aku ni just untuk suka-suka je.tak lah gatal sampai nak menikah.kahkahkah.aku tulis perasaan real aku je.aku mengaku aku memang suka die tuh.and i miss him.tapi,aku ni budak mentah lagi.tak tahu lah aku sayang die ke tak.sebab aku tak tau rasa L.O.V.E tuh camna.hehe.aku pun TERminat die je.TER okay.so...............macam tu lah ek.aku maen-maen je.mana ada sampai hal-hal jodoh ni.hisshh.umur 18 tahun pun aku tak masuk lagi.tanggungjawab+amanah sebagai seorang student pun aku tak habis tunaikan lagi.mana boley gatal pikir pasal benda2 jodoh ni.haha.harap korang paham ek maksud aku.ngeeee.

k lah.bubye. :P

No comments: