Sunday, 2 October 2011

STRES(!)

hye peeps!

semalam kakak sulung aku dah bertunang.ish ish ish.
aku baru tau tadi.aku online mukabuku.aku nampak pics kak yong baru upload.apa lagi,aku pun call umi tanya betul ke kak yong dah dipinang.haha.congrats kak yong!dah jadi milik orang dah.tak lama aku dapat abang ipar dah lah.haha.doctor couple.bestnye.semoga berbahagia ek kak yong & abang hisyam. :)

umi +ayah pulak tengah busy buat preparation nak pegi haji.insyaALLAH ayah+umi akan berangkat ke bumi suci Makkah 6/10 ni.tahun ni aku raya haji tanpa diorang.sedihh. :(

emm.3 minggu lagi aku dah nak final.stress betol!maths banyak lagi topik aku tak paham.kena cover balik.haishhh.esok aku kena hantar 2 assignment BI.aku tak buat lagi ni.malas r.tak der mood!sebentar nya masa berlalu.rasa baru hari tu daftar masuk USIM.dah nak habis sem 1.minggu depan aku ada speaking test MUET.camna ni?aku tak prepare lagi ni.hukhuk.tambah-tambah lagi aku memang benci ENGLISH!haishh.aku ingat lagi masa interview JPA dulu.kena speaking BI.arghhh!aku tak suka!benci!!!tension! *sigh*

budak-budak UIA + UiTM dah nak habis exam.tak aci!diorang dah nak cuti.dah lah cuti diorang 3 bulan.sabor je lahh.4 minggu lagi aku duk sini.pastu cuti ah.tapi yang jadi problem nya sebelum nak bersenang-lenang cuti tuh aku kena exam dulu,MUET dulu,arghhh..!

k lah.aku nak layan cite korea ni.nak release tension lah katakan.haha.
wish me GOOD LUCK ek~
annyeong! ^^

2 comments:

❤cik shahrina❤ said...

ish3.. ingt ko nk gi stdy.. rupony tgok cito korea..
HAHAHA

amalia eunhae said...

Haha..ho lah..release stres tgok heartstring..huahaha..xD