Friday, 23 December 2011

balik

assalamualaikum.
oh yeah!
hari ni aku balik Kelantan lagi. pukul 7 petang tadi aku sampai rumah. ngeee~ cuti krismas 3 hari jek. tapi abang aku ajak aku balik. weheeeee~
ok, esok pagi kakak + kak yong sampai jugak. diorang tengah on the way balik lah skang ni. jadi complete 7 orang family aku ada dekat rumah aku hujung minggu ni. mmm. setakat ni study aku okay lagi. aku sempat catch-up lagi apa yang aku belajar except for Chemistry lah slow sikit. tapi alhamdulillah. aku harap sem 2 ni aku dapat buat yang lebih baek dan terbaek dari semester lepas. insyaAllah! hari selasa lepas aku dan kawan-kawan lawat Pandan Indah. bakal tempat belajar kami selama 5 tahun akan datang. Dean Fakulti Pergigian cakap tahun depan diorang still terhadkan 35 orang kemasukan pelajar ke Fakulti Pergigian. memang tipu lah kalau aku cakap aku tak sedih. sebab sem 1 hari tu 40 orang student tamhidi pergigian dapat pointer 3.5 ke atas. jadi aku yang 3.3 ni? :'( so aku kena study elok-elok lah sem ni. kena struggle habis-habisan. jangan buat orang laen patahkan semangat kita. sekarang aku still bersemangat nak study. fightooooo! 

No comments: