Thursday, 1 December 2011

syukur

alhamdulillah.
tak tau pun terkebetulan pulak usyem dengar aku kutuk dia tadi. tetiba je result kuar dah pun. har har har. result kali ni tak secun aku macam biasa lah pulak. waduh waduh. takpe. *aku nanges jugak tadi kejap tak dapat masuk Dean List! uwaaaaaaa~ takpe.
nothing's over lorh! bak kata orang heroin tok gaduhhh! :') syukur kepada Allah aku still ada peluang lagi untuk kejar pointer yang lebih tinggi semester 2 nanti! alhamdulillah tak dapat status GDB (Gagal Dan Berhenti). aku still dapat meneruskan sem 2 tamhidi pergigian ni. walaupun aku dah tak sure aku ada peluang lagi ke tak untuk sambung ijazah dalam Fakulti Pergigian tahun depan. *macam dah kabur sikit harapan tuh. aigooo~ =.= * sebab aku sure budak budak tamhidi dentistry laen dapat pointer yang lebih cun dari aku punya untuk 1st sem ni. tahniah awak awak! :)) tapi jangan lah sampai update status facebook berkali kali. duk heboh die dapat result cun : "alhamdulillah tak seteruk yang disangka" erk~ lepas tu duk sibok sana sini conteng wall orang "awak dapat brape?tahniah~ " aduhai. alangkah sedihnya orang yang ditanya tu kalau result die tak secun yang diharapkan. senyap senyap sudah lerrrr~ btw,aku dah kecewakan ayah kali ni. sedihh. tapi ayah! dun worry, anak comel ayah ni pasti akan lebih fokuskan study lagi untuk sem 2 nanti! harap harap lah~ aku dah start nyesal skang banyak maen maen waktu sem 1 dulu. *maen kejar budak mata sepet tuh ah. grrrrr~ * 4.00! come to mummy, baby! harap aku akan lebih semangat study sem 2 nanti! beyehhh belakooooo! insyaALLAH~ 
*p/s : pointer aku sem ni 3.35 je. but it's okay, Amalia! you can do it! fighting! :')))

No comments: