Sunday, 22 January 2012

Wan Alyani

aku online dalam kuliah 2 hari lepas. aku bukak formspring. bukak 1 unread question dalam inbox. 

"percaya x ada sorang budak uh menangis baca blog awak . nama die W.A . tekalah sape ..." 

terkejut kot. terus tak fokus dalam kuliah. WA. pikir dan pikir sape WA ni? nama 1st terlintas dalam fikiran aku Wafa. musuh ketat aku masa berebutkan someone. wakaka. :P ala~ citer lama. uhuk uhuk! pastu aku tanya gerangan yang bertanya, WA tu kawan aku ke? then die jawab si WA tu satu satunya hamba Allah yang panggil aku Nasrul instead of Amalia. ooo. sahabat aku rupanya. Wan Alyani binti Wan Abdullah. 

buat sahabat yang aku rindui.

Al, bakpo jerit? ore ado wat saloh ko? :'( ko al baco hok ore tulis pasal ore teraso nga geng kito tu? x dop gapo lah al. ore x lah sero sapa gitumo. ore sero smeta jah. budok budok lagi kea maso tuh. lorni bereh blako doh. al,ore mitop maaf banyok. kalu selamo ni ore ado wat saloh. rindu al. lamo doh kito x jupo kea? tapi betul kea ore oyak lepas form4 kito x rapat mano. hehe. tapi kito still kawan baek kea? al apo kaba? baek? ore sini sihat jah. alhamdulillah. study gano? ok? lamo doh kito x contact kea? serius rindu. :(

Hope we'll be FRIEND forever and ever. will we? insyaAllah. :')

 p/s : minggu depan 26 and 27 Januari aku dah mid-term exam. doakan aku ek readers. seharian hari ni aku study trigonometri maths tapi tak boleh conquer sampai skang. ya Allah, tolong aku ya Rabbi. 

k lah. lots of love, bubye~ :)

Saturday, 14 January 2012

:)

assalamualaikum. 
:)
senyum selalu k. *saje nak gedik cket*

aku online jap pinjam notebook housemate. 

alhamdulillah. semalam dah dapat result MUET yang dengan kelam kabutnye aku amek hujung tahun lepas. Malaysian University English Test. syukur kepada yang Maha Esa aku dapat band 4. Alhamdulillah. :) jadi lepas ni aku tak payah susah susah pikir kena repeat MUET atau tak. syarat nak masuk fakulti pergigian USIM MUET mesti band 3 ke atas. alhamdulillah aku pass. hehe. congrats buat Ningroem dan Nabilah Nuairy dapat band 5. gempak ah korang berdua! harum ckett nama tamhidi dentistry. wahaha. btw, tahniah jugak buat kawan kawan yang dapat band 3 dan 4. sayang korang~ tapi sedih betul member grup aku masa speaking test hari tu tak de cakap pun kat aku diorang dapat band berape. Islami, Ammar and Ilman. aku nak tanya pun takut diorang tak jawab. sombong betul! budak laki ni memang macam ni ek? tanya aku pun tak. haihh~ tapi kalau korang kata korang tak ingat aku segrup dengan korang~ okay. itu memang kejam! :P


okay lah. tu je aku nak update. ingat ek, senyum sokmo! :))
 bye bye.