Saturday, 14 January 2012

:)

assalamualaikum. 
:)
senyum selalu k. *saje nak gedik cket*

aku online jap pinjam notebook housemate. 

alhamdulillah. semalam dah dapat result MUET yang dengan kelam kabutnye aku amek hujung tahun lepas. Malaysian University English Test. syukur kepada yang Maha Esa aku dapat band 4. Alhamdulillah. :) jadi lepas ni aku tak payah susah susah pikir kena repeat MUET atau tak. syarat nak masuk fakulti pergigian USIM MUET mesti band 3 ke atas. alhamdulillah aku pass. hehe. congrats buat Ningroem dan Nabilah Nuairy dapat band 5. gempak ah korang berdua! harum ckett nama tamhidi dentistry. wahaha. btw, tahniah jugak buat kawan kawan yang dapat band 3 dan 4. sayang korang~ tapi sedih betul member grup aku masa speaking test hari tu tak de cakap pun kat aku diorang dapat band berape. Islami, Ammar and Ilman. aku nak tanya pun takut diorang tak jawab. sombong betul! budak laki ni memang macam ni ek? tanya aku pun tak. haihh~ tapi kalau korang kata korang tak ingat aku segrup dengan korang~ okay. itu memang kejam! :P


okay lah. tu je aku nak update. ingat ek, senyum sokmo! :))
 bye bye.

No comments: