Monday, 19 March 2012

melawat senior

Hye peeps! :)


hari ni aku melawat Pandan Indah buat kali kedua. USIM Pandan Indah. tempat Fakulti Perubatan + Fakulti Pergigian USIM ditempatkan. program hari ni tak wajib join pun. aku pergi pun bukan sebab berminat. tapi sebab aku dah habis tengok running man yang aku ada. sampai episod 80 je. :( so boring ah duk umah. eh. duk asrama. Nilam Court bukan ada ape pun. boring je hidup hari cuti kat situ. Yan tak nak pegi tapi aku pegi gak. dengan housemates aku,'Adnin and Affaf. pegi sana pukul 8.30 pagi. sampai dalam sejam kemudian. dengar talk kat situ. dari doktor sape dah tak ingat. haha. aku ni bukan minat sangat pun motivasi. jadi tak kenal ah penceramah2 ni. Ustaz Azhar Idrus aku kenal ah. hahaha. kul 10 lebih rehat. breakfast. habis 2 ringgit beli makaroni goreng. haihh. kata makanan free. lepas tu forum pulak. tajuk forum pasal 'would you like to say "i do" to a doctor?'. pasal kahwin woot. aku tak minat lah weh. aku ni muda lagi. tapi patut lah program tu asalnya untuk abang2 dan akak2 senior. oooo. kitorang ni tetamu je. heeee~ aku tak dengar pun forum tu. aku maen game sambil dengar lagu kat handphone aku. harharhar. :P lepas zohor + lunch (makanan free), ada slot LDK dengan senior. Aku + Nin tak join. kitorang escape. kahkahkah. kitorang pegi lepak kat tepi2 bangunan USIM. pegi Giant~ kitorang solat zohor pun kat luar. letih ah cari surau. puas pusing Pandan tu. ye lah. surau atas bangunan fakulti tu penuh. pastu pi bangunan shopping Pandan Indah pi tanya dekat makcik guard. kitorang terpaksa tipu makcik tu cakap berehat sat. padahal kitorang escape. jahat molek! sorry makcik. aku pun tadi 1st time escape dari program. ye lah. biasanya aku nerd. =.= boring lah program. cakap2 dengan senior? tak nak ah. dah lah aku ni tak berapa pandai berkomunikasi. lepas asar kitorang naek bangunan USIM tu balik. buat2 tak de ape2 jadi. tadi aku ada nampak ah jugak beberapa abang senior yang sedap mata memandang. hehe. tapi abang2 medik ah yang banyak. ada lah sorang aku berkenan tapi tak sempat nak berkenalan. erk. okay. nampak kegedikan aku di situ. ewww. so....... lepas maghrib kitorang dah blah~ 
THE END.


ni gambar yang naekkan semangat aku kejar cita2 to be a CUTE DENTIST~ hahahahaha. :P


bilangan meja+kerusi phantom untuk pembelajaran ni lah yang menTERHADkan pengambilan students fakulti dentistry setiap tahun
ada 35 kerusi je. :(



ni pulak gambar2 USIM + kolej kediaman Nilam Court yang aku duduk skang ni. 'sayang' weh nak tinggal Nilai. ngeeeeeee~




tangga keramat nak pi LIBRARY

pemandangan senja di tasik depan KKNC. lawa kan? heee~

dari tingkap rumah aku~

sana tu blok budak laki. skodeng skodeng! :P

meja study aku. comel tak? haha.

doakan kejayaan aku + kawan-kawan masuk Fakulti Dentistry bulan September ni ye~ abang2 senior tunggu adek ek! hahahahaha. *tak habes2 menggedik*


Bai bai~ :P

2 comments:

Anonymous said...

hakhak~~~~xsbr lettewww...
-yinyin

amalia eunhae said...

Memang! XD Abangggggg medikkkkk! hahaha. XDD