Monday, 30 April 2012

Dinner

Assalamualaikum! ;)
Aku dah balik! Yeay! Hehe. Hepi siotttt. Ye lah. Balik kot. :P
No more stress! Alhamdulillah~

Okei. Malam 27 April lalu merupakan titik terakhir hidup aku dan kengkawan sebagai Tamhidian. Batch kami batch first buat malam dinner. Sebelum ni tak de pun. Kalau pikir balik. Emm. Kolot gak USIM ni. Haha. Opss! Sorry~ :P Sebab tu lah dinner kitorang ada jugak kelemahan hari tu. Tapi tak pe lah. Kitorang first time buat kan. :) Disebabkan driver nak balik cepat, aku kena balik awal. Tak sempat bergambar banyak-banyak! Uwaaaaa~ :'( Balik rumah barulah duk posing-posing depan kamera dengan housemates tersayang. 


#nik affaf alani#      #nik amalia nasrulliana#

#green:wan#     #blue:ida#    :)

#love love love#

ukhwah fillah~

left: adnin 

phewwwittt!
Okei. Aku memang chubby. #bahasa kasar:gemok#  Harharhar~ So what? :P

Apepun malam tu ade something berlaku. Sampai sekarang aku pelik gak dengan tindakan seorang hamba Allah tu. Perbuatan die boleh menimbulkan cite mengarut kot. Takpelah. Aku buat tak heran je lah. Tapi dalam hati aku Allah je yang tahu. Nak tau ke citenye? Tak payah lah. Malu. Hahahahahahaha. Tak tahu lah kan aku perasan je lebih atau..... Emm. Aku perasan je kot. Allahualam. :) Biar Allah je menentukan. Hehe.





Sebelum malam dinner kitorang pegi lepak kat Nilai 3 dari tengah hari sampai petang. Shopping lah kejenye. Ape lagi kan. Haha.

Okay lah. Aku cuti sampai bulan 9. Oit. Kalau kerja ni boleh kaya aku. Tapi malas menguasai diri. Wakaka. Result aku tak tahu lah bile kuar. Doa-doakanlah aku ye. InsyaAllah aku dapat jumpa dengan kawan-kawan and classmates aku lagi di Pandan Indah nanti. Amin. Fakulti Pergigian, tunggu aku! :))

Daaaaa~

2 comments:

Anonymous said...

terjumpa blog ni. btw nice blog :)

cerita la lg pasal mamat yang confess tu.. hehe

amalia eunhae said...

aik2. sape ni? :)
xder2. x nak ah cite. takut saya syok sorang2 je. haha.