Saturday, 14 April 2012

E-2-5

Salam.
Hari ni aku nak post 2 entri. Haha. Tapi plan je. Tak tahu lah jadi ke tak. Tengok lah dulu aku larat tak nak menaip. Hakhakhak. Okay. Korang baca tajuk atas ni. Paham dak? Hehe. Ni nombor rumah kolej aku. E-2-5. Tinggal 14 hari lagi sebelum aku tinggalkan rumah ni. Bila pikir-pikir balik rasa sedih lah pulak. Setahun duk kat sini kan. First time aku belajar hidup berdikari. Tanpa umi ayah. Rumah ni dah macam rumah aku sendiri. Tambah-tambah lagi wujudnya housemates aku yang aku dah anggap macam adek-beradek aku sendiri. :( Weh. Aku sayang korang. Tak tahu dapat jumpa lagi ke tak dengan korang lepas ni. Kalau aku dapat pegi Pandan Indah aku dapat jumpa Affaf and Keya je lah. Kalau aku tak bernaseb baek, aku stay kat Nilai, aku dapat jumpa dengan korang semua except Affaf dengan Keya pulak. Ni yang tak best ni. :'(


2 hari lepas kitorang buat BBQ, gabung dengan rumah jiran sebelah. Lepas tu, bertukar-tukar hadiah. Sedih gile kot kalau fikir-fikir balik tak serumah dengan korang lagi laen kali. Ye lah. Korang semua sporting. Susah kot nak dapat housemates yang semuanya perangai cun + giler2 macam korang! Selalunya ade je yang tak kena dengan house/roomates masing-masing, kalau dengar dari mulut orang laen lah. Tapi Alhamdulillah rumah kite bahagia, aman, sentosa. Hehe. :) 


aku sayang Bebey! :')
sebelum bertukar milik.
rakyat.
Sehari sebelum party ni kitorang maen cabut-cabut undi. Tuan empunya nama yang tertulis kat kertas yang kite cabut tu lah orang yang akan dapat hadiah dari kite. So aku dapat anak Cikgu Rosli, Ida~ Ida, jaga Bebey bek2!

.Nur Shahida.         .Wan Nur Syazwani.
.Zakeyyah Zabarjad.  aku dapat beg dari Keya! tq. :)
                  .Nur Nabilah.
.Nur 'Adnin.        .Nurul Aini Zayyani.
sayang korang ketat ketat.
.Nik Affaf Alani.
anak-anak kami!hehe. Mashi Maro tu aku beli untuk aku sendiri.hahaha. :P
**ignore our oily faces ek. kahkah. masa snap pic ni lepas BBQ, nak dekat kul 12 malam, sebab tu imej kitorang tak terurus sangat. heee. :p


Maaf kalau ada salah silap selama kite serumah. Harap korang tak lupakan Jepa ek. Nama sebenar Nik Amalia Nasrulliana. Hehe. Aku tak marah diorang panggil aku Jepa (asal dari perkataan JPA XD ) sebab aku anggap tu semua doa untuk aku dapat jadi pelajar tajaan JPA nanti. *ok.mengarut.haha* Terima kaseh ajar Jep hidup berdikari. Terima kaseh selalu sabar dengan Jep yang suka sangat nyanyi kuat-kuat walaupun suara macam katak tua. Terima kaseh sebab sabar dengan perangai Jep. Maaf selalu marah-marah. Almaklumlah aku ni memang selalu moody. Ngeee~ Terima kaseh selalu sudi dengar luahan perasaan Jep. *special dedicated to Affaf* Selalu kongsi cerita and experience bersama. Gelak tawa. Gurau senda. Of course Jep akan selalu ingat korang. Ukhwah fillah. Sorry for everything. Jep doakan kita semua berjaya dalam hidup masing-masing kelak. InsyaALLAH. Gud luck final! :)  Sayang korang, SAHABAT! <3

Goodbye. :'(

No comments: