Monday, 21 May 2012

Hello

Assalamualaikum. :)


Pejam celik pejam celik. Dah hampir sebulan cuti. Kalau tanya aku buat apa cuti panjang ni? Aku tak buat apa-apa pun. Rileks je. Layan Korea. Blogwalking. Kekadang blogging. Tapi nak update belog pun selalu tak tahu nak tulis apa. O.o Petang-petang maen badminton depan rumah dengan adek aku.


Sabtu lepas, aku lepak dengan kawan-kawan Maahad aku. Kat KB Mall. Macam reunion lah jugak. Tapi sekejap je jumpa diorang. :( Alang-alang dah duk dalam shopping mall, tau-tau je lah. Aku teman kakak aku beli barang. Sebab tu lah tak sempat nak bergosip lama-lama dengan kengkawan aku tu. Btw, klimaksnya, Dijah cakap aku makin comey. Hahaha. Kembang gile rasa kena puji. Okei. Lupakan. :P 


Dua tiga hari ni, aku layan Hello Baby MBLAQ. Hello Baby musim ke-5. Best siott. Show ni dah lama popular. Tapi aku baru ada masa nak tengok. Hello Baby is a Korean variety show where an idol group has to take a good care of the babies. Budak-budak tu anak orang awam. The babies are way too cute! :D Darah kacukan. Biasalah. There are three of them. A boy + 2 girls. Aku paling suka Dayoung. Walaupun die paling senyap + tak seaktif yang laen. But aku paham perasaan die. Cehhh. Haha. Sebab masa kecik-kecik dulu aku pun senyap jugak. Malu dengan orang luar. :) 
This is her. Dayoungie~ :D



Dayoung   *Korea + Vietnam*

Lauren dan Leo pun comel sangat sangat sangat jugak. Too cute actually. Tak reti nak describe. Hehe. Allahuakbar. :)

Lauren.   *Korea + Canada*
Leo.   *Korea + France*
Alangkah bahagianya aku kalau dapat anak secomel diorang nanti. Wakakaka. :P


MBLAQ + the babies <3


the details 'bout them. :)
Nampak gayanya aku kena kahwin dengan orang Korea jugak lah. Harharhar. Eunhyuk oppa? Woohyun oppa? Ngeee~
Well~ Kalo bab perasan sengsorang ni memang aku lah juaranya. Heeeee. :D
Daaaa. Nak sambung layan Hello Baby. ;)


**sebenarnya esok aku nak pegi cari kerja. tapi tak jadi. hari ni aku tak berapa sihat. rasa macam nak demam. sekarang pun still pening-pening lagi. :(

No comments: