Monday, 14 May 2012

Hush (!)

Semangat blogging aku datang balik dahhh. Haha. :P
Sebelum tu nak cakap ni entri pasal Korea. ;) 
Kalau tak nak baca, tak payah susah-susah baca. Tak paksa pun. Ehehehe.


Translation of :
Hush by A Pink.
 *Aku delete part Hush hush hush hush. Ala~ Bukan penting pun part tu. Hehe. Maknanya  tu yang penting.Wakaka.*

I keep thinking of you
And it’s so nerve-wrecking and heart fluttering
It’s the first time I’m feeling like this
It’s pounding and going crazy, my heart <3


In case you don’t recognize me
I am hiding my feelings like this
Don’t tell him yet, Hush for a moment
He might not even like me back yet. :(


It’s not time, I want to wait,
I want to look at him a little more
I’ll tell him first,
I’m going to watch over him more.


Don’t look at him, stop talking to him >:(
Because he might find out
My face gets red, my head grows blank
and my strength leaves me. :'(


If I ever run into you
I’ll turn around and won’t be able to say anything
So don’t tell him yet, hush for a moment
He might say that he doesn’t know me yet.


I don’t know you who you are
I don’t even know your name
I don’t know what you say
Hush Hush Hush Hush


If I can be with you in my dreams like this
I’m happy, because I can be with you... :)






1st time dengar : "Hurm. Tak lah sedap mana. Best lagu My My + I Don't Know lagi. <---lagu-lagu previous diorang."
2nd time : "Boleh lah tahan."
3rd time : "Okei. Dah terngiang-ngiang dekat telinga aku dahhhh."


A Pink~ Grup ni aku tak lah minat sangat. Girl group kan~ Haha. Tapi aku kesiankan diorang. Setiap kali tengok video A Pink. Mesti ade Sones SNSD menyibuk. Cakap A Pink ni copycat. Duk hina-hina A Pink. Hello~ Eunji tu jauhhhh lagi pandai nyanyi dari idola pujaan korang tu. Ewww. Dah lah 'plastik' je lebih. :P Lagu diorang tu syarikat diorang yang tetapkan. Bukan diorang. So apesal pulak salahkan A Pink? Ngokngek. Ni lah sebab aku benci Sones. Cari pasal je pandai. Uwekkkk~ Senyap-senyap dah lerr. Dah lah dekat video orang. Tak pasal-pasal hina tuan punye video pulak. Sebab tu lah Sones ni dibenci banyak fanclubs. Hmmph. Try dengar lagu Twinkle TaeTiSeo + The Boys SNSD? Hampeh. Lembik. Tapi sabau jek lah. Nak buat macam mana. Dah memang laen orang laen taste. Setiap orang ada hak mengutarakan pendapat. Aku pun macam tu. Hehe. Aku ni sejak dulu lagi. Suka Korea. Tapi memang tak suka SNSD. Sampai sekarang. Tapi tak rugi pun tak suka diorang. Tak de bende best pun diorang tu. Gedik jek lebih. Wahaha. Apesal aku tak suka diorang? Hurm. Aku dah sumbat alasannya kat entri ni ---> SNSD? Tapi dalam entri tu aku teremo jek lebih. Haha. Ye lah. Aku budak kecik lagi masa tu. *padahal baru tahun lepas.wakaka* Burning lagi semangat KPOP aku masa tu. Sekarang aku dah rilek. Cool jek. Orang nak cakap apa cakap je lah. SNSD pun ada hak nak ada peminat. Kalo takde Sones sape lagi nak minat diorang kan. Kahkahkah. Orang kafir pun berhak dapat rezeki jugak. Allah Maha Pemurah. :) Eh? Tetibe lak. Haha. 


Aku ni kalo dah start merapu memang susah nak stop. Dah ler ek.
Papai.

No comments: