Monday, 11 June 2012

Hate it :P

Assalamualaikum.


Being lonely. Very very very hate it ! Tolong aku ! T^T 
Kekadang sedih jugakk jadi anak last last ni. :[
Biasanya time macam ni umi + ayah pegi masjid. Lepas isyak baru balik. Tapi hari ni dorang pegi airport. Hantar kak yong nak pegi induction untuk ape ntah. Pasal kerja doktor dia la. Aku bukan amek tahu pun. Heee. 16 hb ni die nak kahwin lagi sekali(?) Maksod aku kenduri belah lelaki. :D Yang penting sekarang kakyong dah pegi, so it means aku dah dapat bilik aku semula ! Hekhek. Abang duk sibuk dengan thesis Masternya. Kakak baru balik Perlis kelmarin. Jadi kat umah skang tinggal aku dengan adek aku. Petang camni selalunya aku maen badminton dengan dia. Tapi hari ni budak tu pegi maen bola dengan kawan dia lah pulakk. Ada konflik. Malam semalam aku gadoh dengan dia. Dia lah punye pasal. Maen laptop orang buat macam dia punya. Aku cakap dia boleh maen sampai kul 10 je, tapi budak tu gedik, nak tambah 30 minit lagi. Aku marah lah cakap hari sekolah mana boleh maen game ! Dia duk jelir-jelir, buat muka, perli aku etc. Sampai aku naek bengang. Last last aku cabut charger lappy aku tu. Tak kire lah nak rosak ke hape. Baru puas hati aku. Harharhar. Namun. Tiga saat kemudian aku baru sedar aku sedang gali kubor aku sendiri. Dia nak hempuk aku tau tak ! Reaction muka dia macam nak bunuh aku. Dah ler dia besaaaar dari aku. Apa lagi. Aku cabuttt  lari + mintak tolong. Naseb baek lah ade ayah. Kalo tak? Huishh. Naseb baek jugak lappy aku tak rosak. Heeee. :D


Mrs lonely.
Start hari ni sampai aku habis cuti. Macam ni lah naseb aku. Selalu ditinggalkan sengsorang kat umah. Kena jadi penjaga rumah. Emmm. =.='
Sadis. Mujur lah ade muka buku jugak kan. Dapat merapu dengan sepupu + kawan-kawan aku. Tak de lah aku sunyi sangat. Huhuhu.
Dan untuk KAU wahai belog yang tercinta. Siaplah kau ! Akan aku hapdatekan kau selalu. Wahahaha. Bersiap sedialah untuk diconteng bende-bende mengaruttt. Sincerely from your cute owner. :]


K. Bai. 
*nampak sangat aku takde keje an sampai tulis benda merepek macam ni. Ishish. 

No comments: