Monday, 18 June 2012

Jalan2 - DAY 1

Assalamualaikum. :)


Hype ! I'm back. Heeee. Alhamdulillah malam semalam dah sampai rumah. Meh nak recap tentang 'percutian' aku dekat KL kali ni. ;)


Bertolak pukul 8 pagi lagi. Tapi banyak kali stop dekat R&R. Sebab kami berkonvoi ramai-ramai dengan sedara mara. Jadi kena tunggu sorang demi sorang sampai. Penantian sememangnya amat memenatkan dan melambatkan. =.=' Kereta ayah pulak buat hal. Sebelum ni sihat jek. Masa nak guna die jugak lah, die meragam. Nama je Mercedes. Wekkkk. Naek bukit merayap macam siput.


Pukul 6.30 petang baru sampai dekat hotel. Hotel ni dekat dengan UiTM Shah Alam. *saje nak cakap.lalala~*




Masuk bilik. Mandi mandi. Terus tido. 
Tamat sudah hari first aku dekat sana. Hahaha. Boring~ =.='


*untuk day 2 + 3 akan aku hapdate A.S.A.P. Hikhik.

No comments: