Monday, 9 July 2012

Doc's Graduation Day

Assalamualaikum. :)

Last Saturday, the 10th Graduation Ceremony of Melaka Manipal Medical College was held at the Dewan Seri Negeri, Melaka. The ceremony was going smoothly for 4 hours.
*ececece. speaking omputeh sikit. hikhik. :P *


Jom bergambo ! Some pics dicilok dari facebook kak leeya. Hehehe. Credit to her. ;)

Mak + Baba abang Hisyam pun ada. :)

Kakak sorang je tak dapat join. Padan muka diaaaa ! Kahkah. :P


The precious moment. :D
Doctors. n__n
Cantekkkkkk ! Bestnya dah graduate. Aku ni baru je nak melangkah masuk ke alam ijazah. Hurm. Jauh lagi perjalanan aku. InsyaAllah 5 tahun akan datang, giliran aku + kawan2 pulak. Doakan aku ye ! :) Best students batch kak yong semuanya orang bukan Melayu + non-Muslims. Maybe sebab kolej ni international kot. Jadi susah untuk anak Melayu dapat top spot. Tapi memang membakar semangat betul lah masa tengok diorang naek stage. Dapat awards best students, etc. Takpe. InsyaAllah suatu hari nanti ada anak Melayu + Muslim yang dapat jadi the best among the best~ One day ! n__n

Congrats kak yong + the geng. Diorang dah berjaya capai cita2 diorang. Alhamdulillah.
Tapi best ke jadi doktor? Emmm. :/

K. Bai. :)

p/s : entri ni aku kurang merapu sikit. hehe. tapi next entri akan aku story mory secara detail lagi pasal naseb malang holiday Melaka aku kali ni. =.='
*bajet ramai readers uwww. :P *

4 comments:

NikNurAtiqah said...

adik doktor. pahni adik doktor pulak bergelak doktor. insya Allah. meow bakpo xfollow?

NikNurAtiqah said...

bergelar*

amalia eunhae said...

insyaAllah for the wish. heeee~ :D

amalia eunhae said...

meow? umi x bg dio g. jaohh etep. perghhliss kea~ hehehe.