Monday, 2 July 2012

WhatTheFish?

Assalamualaikum. :(


Tengok ni. Kat formspring aku 3 hours ago.


#click to enlarge.
Aku just pelik. Dah ler anonymous. Tetiba tembak aku dengan, "Who do you think you are? O.o"
Sape ni? And why? Macam marah je. T^T Apa yang aku buat sampai kau sanggup cakap macamtu dekat aku. At least cakap lah kenapa. 1st time kot aku ditanya soalan macam ni. Takut aku weh. Aku blogger biasa je. Bukan blogger hot. Aku cuma cerita pasal hidup + pandangan aku dalam belog ni. And sorry, aku just manusia biasa. Budak mentah pulak tu. So, kalo aku ada buat salah, tolong bagitau direct. Jangan serang aku camni. Tak baekkk. Kalau aku ada buat hati kau terguris, mintak maaf bebanyak. But please tell me what's wrong? Cuakkk kot. :((

Kalo ni cuma kawan aku maen2 je, takpe. Tapi biasanya aku dapat detect kawan2 aku yang drop soalan maen2 dekat formspring aku. And biasanya dia bagi hint dia sape. Ni tak. Just anonymous. Setahu aku, aku tak de kawan yang tulis dengan tulisan huruf besar huruf kecik macamtu. Hukhuk. :'(

K. Bye.

*Aku tak pergi reunion AMAL 2 hari lepas, walaupon aku free. Haha. Bukan sebab apa. Tapi aku memang tak ingat langsung weh. Lalalala~ :P



2 comments:

Anonymous said...

shoot anonymous anonymous
heartless mindless
no one who care about me~~~~~
haha

-kerin

amalia eunhae said...

hahahhhahaa. EXO! XD