Sunday, 28 October 2012

Belajar daripada mereka

Assalamualaikum. :)

Dah lama tak hapdate. Sibuk. Asyik2 sempat draft je. Aku cuti 3 hari untuk raya haji ni. Sampai Kelate pagi raya hari tu. Malam ni dah nak balik keyell dah. :( Lusa ada kuiz ICT. Tak paham hape pun ICT. Heishhhh. Minggu depan dah mid-term exam. Aku tak revise lagi. Ya Allah. Permudahkanlah urusan aku. :'( Esok lusa pun macam biasa ada presentation jugak. Tapi oral biology tak bincang lagi dengan grup, macam mana nak present aku pun tak tahu. Carving gigi pun tak siap lagi. Orang laen dah sampai enam atau tujuh gigi. Ada yang dah siap kelapan-lapan gigi. Aku baru siap empat. LOL. Yela. Aku mana reti benda mengukir ni. Tangan keraihhhh. >.< Takpe. Allah ada. :')


"Allah tidak memberati seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya." (Al-baqarah : 286)

Ouhhh lupa. Selamat hari raya EidulAdha. Kullu sanah wa antum toyyibin. :D


tema : gemok =='
Cuti raya kali ni semua balik. Full house lah kitorang. Kakyong + suami dia pun balik. Dapat kenal abang ipaqqq aku dengan lebih rapat dua tiga hari ni. Dan aku dapat belajar something dari diorang. Huhu. Diorang berasal dari dua tempat + latar belakang keluarga yang agak berbeza. Sorang timur sorang barat. Adalah something yang berlaku sampai buat aku pikir banyak kali gak pasal hal pilih pasangan hidup ni. HAHAHA. Gedik nyerrrrrrr i~ :P Maksud aku nanti2 lah. Bukan sekarang. Umi cakap dia nak suh aku cari yang at least 5 tahun lagi tua. Yelahh. Kalo cari yang sebaya, sama2 pemikiran macam kanak-kanak lah kitorang. Tapi nak cari kat mana? -____- Tak payah cari. Jodoh tu datang sendiri. Hapelah. Eh kejap, apa benda yang aku merapu dari tadi ni? Kahkahkah. K bye. :ppp

No comments: