Thursday, 27 December 2012

Tanggungjawab

Assalamualaikum :D

Sampai sini Selasa lepas. Alhamdulillah. ;) Pagi semalam ada lab Anatomi, belek2 part jantung dan kepala kejap, then ada kelas Oral Biology. Balik kul 11.30 pagi. Hari ni pulak ada satu je kelas, lecture Anatomi dari kul 2 hingga 3 petang. Lepas habis kelas, aku and the geng pergi lab, siapkan carving gigi. Kitorang dah kena hantar gigi yang kitorang carve tu dalam minggu ni. Biasa la aku ni selalu buat kerja last minute. :p Orang laen sume pro, sume dah lama siap. Hewhew~ And! Esok takde kelas langsung hang tau dak? Aigooo. Kalo pikir2 balik it's such a big waste. Kan best kalo sambung je terusss cuti dari hari tu sampai Selasa minggu depan. Boleh cuti seminggu T.T

.our lab.
last touch-up. buruk. tapi nak buat macam mana ni je aku mampu buat. huhu
8 of them. 100% my handmade teeth. maksud i yang kaler merah teww. bangga jap. teheeeee :D
Okei workSSSSS to do these 3 days plus 1 day next Tuesday holiday :
  • Powerpoint for Anatomy seminar presentation (Placenta)
  • Powerpoint for 2nd Physiology seminar presentation (Paroxymal Nocturnal Dyspnea)
  • Physiology individual assignment - Stroke
  • Discussion for English final project presentation
  • SUFA and Family Day reports
  • Hafal Madkhal Tafseer untuk test next week
  • Start study anatomy. Sikit pun takpe. Sedar diri sikit mak incik, exam dah dekat! Omo omo! T^T
Perghhhhh ada hati nak cuti lagi. Kerja bertimbun. -___________-

Kbai~ :p

No comments: