Tuesday, 18 December 2012

Miss me? HARHAR

Assalamualaikum.

Hihihi. Baru 3 hari privatekan blog atas sebab peribadi, tapi dah ramai tanya aku watserong? Paham tak watserong tu apa? What's wrong maksud aku. Muahaha. :p Kite tak block korang laaaa tapi cuma privatekan untuk redakan keadaan jap. So, smile bebeh. :) Bukannya taknak kongsi masalah ke cerita ke, cuma ada la sebab kite privatekan blog kejap. Tapi bila2 pikir balik asal aku nak private pulak? Just tutup mulut aku sudah. Haha. Blog ni dah tua kot. Entri ni dah entri ke 158 aku post. Takkanlah semata2 sebab seorang hamba Allah aku nak tutup tetiba. Chill Amalia~ Be yourself :) Ramai orang nasehatkan aku buat rilek sudah. Tulah sape suh tulis semuanya dalam blog. Kekeke. Dah tertulis nak buat macam mana. Gedik. Tau2 je laaa. Lalala~ Aku bukak balik blog ni pun sebab ramai kawan aku tanya asal tutup blog? Diorang cakap nak tau perkembangan Amalia selalunya bukak blog ni je. Terharu kejap. :') Mekaseh korang. Perghhhhh bajet hot kot. :p Tapi kantoi korang selalu bukak blog aku. :pp

Okei kite janji lepasni benda2 peribadi taknak tulis dekat blog dah. Bagitau dekat kakak, Yan and housies sudah. Do appreciate who appreciate us, not who are emmm, dunno to say~

Kalo korang nak tau apa2 pasal aku just call me. Patutla selama ni takde orang call aku pun sebab sume cerita aku taruk dekat blog. =..=

Jumaat ni balik Kelantan lagi. In syaa Allah. Cuti sampai hari Selasa. Balik dengan classmates. Orang ajak, kita on. Ramai tanya weh mak ayah kau bagi ke? Of courseeeee. Umi cakap masa ni la nak kuatkan ikatan ukhuwah antara puak2 Kelate. Ye dok? Sep kito. Gomo Kelate Gomo :D Doakan keselamatan perjalanan kami. Hujan2 ni jalan licin, seram jugak. Huhu. 

Tadi kakyong hantar gambar baby dia. Ya Allah, dah nampak bentuk badan baby tu. Tak sabarnya nak dapat anak buah first. Dah masuk 13 minggu 5 hari. 21 May 2013 will be his/her birthday, moga2 Allah permudahkan, in syaa Allah. :)
*teringat pulak 23 May hari jadi budak Jordan. Hewhew :p


see the head? and the body? subhanallah :'))
Eh kejap takpe ke aku post gambar ni? Hahaha. Kakyong, permisi dong~ Pray the best for my eldest sister and her baby :)

*pesanan penaja* comey tak titewww lukis? kahkah :P
this is for 'kain rentang' batch kitorang untuk family day. tapi aku takleh join sebab balik :(
Dental Student Club 2012 Family Day. we're the 6th batch!
*but without me + a few others
:(
Potassium. Just a 'short' update from me today. Doakan jugak untuk final assessment public speaking i esok ye. The final presentation youuuu~ Tapi untuk subjek ni je la, subjek2 laen banyak lagi kena present. -..-

Adios~

No comments: