Thursday, 17 January 2013

Teruskan Perjuangan !

OHYEAHHHHH ! 3 PAPERS DONE ! XD

Esok ada lab Biochem terakhir untuk sem ni and also tutor Oral Biology. Then off for a week. Study week. Sekarang time to focus on the 5 core subjects. Go go go ! Pecut selagi boleh pecut. Jangan tangguh2 lagi.

Haaaa. Malam exam hari tu saja2 text ayah, "ore nok exam esok ni. hehe." Biasanya umi ayah paham itu hint aku suh diorang call aku. Hikhik. Jenuh den tunggu, waiting and waiting sampai la ayah reply, "tok payoh nok nervous2 la. semoga berjaya macam biasa, yu."

Hek =.= Zerpppp tetiba rasa macam kena mini heart attack. Pressure :( 
Woiiii semangat2 ! Hyarghhhhhhh ! Takde masa nak stress2 -..- SEMANGATTTTT ! Bak kata Ustaz Adil, semangat macam ni la yang kita perlukan ! *heh ape kaitan?* Ingat harapan parents nak tengok kita berjaya, baru semangat study tu datang, ye dak?

ok sila sediakan baldi semua :3

*takde motif :ppp
Okfine byebye :P

**until now i don't have any gut neither to speak nor to have an eye contact with you. unlike when with the others. weird -..- and i think it goes same to you too, don't you? erk, okeoke just forget it. tapi banyak salah aku dengan kau hmmm. hey Amalia, could you please stop talking about this thingy?


* whoaaa look at this bloggie's age. nak nangehhhh~ T.T 1 year, 10 months, 1 day. dah tua kau ye. banyak suka duka aku dah share dekat sini. dear visitors, thanks although i don't know who you are. tapi traffic belog aku selalu naek, dalam sehari ade lebih kurang 100 visitors. pelik, tak paham aku. ramai yang salah masuk je kot. kahkahkah *nak bajet hot lettewww ;ppp


No comments: