Monday, 18 March 2013

Colour

Dalam apa jua benda yang kita buat, semuanya Allah dah tentukan. Tadi cuak kot lepas present Arab. Behavioural Science tak baca lagi. Madam cakap minggu lepas dia nak buat kuiz dulu minggu ni sebelum masuk mengajar. Aku tak nak la nanti jadi macam kuiz Physio hari tu. Tak baca, betul 11 je dari 35 soalan =_______= Serik doe. Semester ni banyak sangat kuiz mengejut. Cobaaaan. Tapi tadi Allah tolong. Madam tak masuk kelas hari ni. Kelas cancel. So no kuiz hikhik. Aku tak sempat baca bukan sebab apa. Letih kot buat esaimen Biochem sehari suntuk. Sabtu lepas pi UM, ada Dental Intervarsity Sports Carnival :) Ceh alasan. Macam la aku yang masuk sukan, padahal pi menyibok jek heeeee.

Kat kampus hari ni sibuk betul. Dari pagi sampai petang siapkan slide presentation Arab. Setiap masa rehat yang ada eventhough just 15 minit, aku ngan yaya pi menghadap komputer, last editor la konon. Tengok2 banyak gak salah ustaz tegur tadi. HAHAHAHA. Maaf kawan2 :'(

Then, tengah sibuk2 tadi datang akak unit Multimedia. Dia tanya report SUFA 2012 and Family Day dah siap belum. Ketua mintak. Huwaaaaaaaaa kak, kite belum buat apa2 lagi. Sorryyyy. Kite dah usaha tanya orang tu orang ni, tapi still tak dapat apa2 info pun. Dah la sekarang tengah sibuk nak buat slide untuk Dinner ngan Akasia Seni lagi. Aigooo. Salah aku jugak duk tangguh keje sampai bertimbun2 macam ni. Kak tu bagitau report sukan intervarsity kelmarin pun maybe aku yang kena buat. Sabo je la *nangeslajulaju

Okay now let me introduce ~ Kami, yaya + yuyu yang fotogedik :3

yang cerah tu yaya, yang gelap tu yuyu hahaha ade aku kesah :P
Hmmm. Hujung minggu ni aku duk sorang kat sini. Yaya cakap maybe dia balik Johor. Tapi dia still dalam dilema nak balik ke maen badminton SUFA kat Nilai. Orang laen tak payah cakap la memang selalu balik kecuali ada program. Termasuk akak2. Dah la beberapa minggu lepas ada kes serammm. Awat la rumah aku nun jauh di Kelate sana? :( Tak pon kan best kalo ada housemates Kelate. Macam Affaf + Adnin dulu. Selalu ada teman. Huhu. Kalo takde orang kat rumah, pi rumah Yan. Huwaaaaaa rinduuuuuuuuuu T^T 

No comments: