Wednesday, 1 May 2013

Dilemma solved !

Tomorrow is Thursday.
Thursday already? >.<
Homaigadddddddd >.<
Minggu ni dah nak habes >.<
Cuti dah nak habes >.<
Esaimen tak habes-habes >.<

Esaimen? Tak yah buat lagi. Habeskan cuti dulu. Ye dak? :)

Best shopping semalam. Beli segala benda yang selama ni nak beli tapi tak terbeli. Meronggeng dengan my lovely cutest ever beloved cousin, Pika. Bhahahaha. Hasilnya, Ringgit Malaysia tiga angka aku laburkan ;_____;

Cuti ni terlaksana jugak hasrat nak tukar design blog buruk ni. Tiga hari wooo menghadap tutorial. Sambil2 tengok Running Man :3 Tapi last2, header level tadika jek den mampu buat. Nak buat acano lappy dah tua. Nak install Photoshop dia dah tak larat. Asyik mati jek setiap kali download benda tu >.< So tak leh nak buat lawa2 haihhh sabo je la. Btw, thanks to this and this awesome blogs for the tutorials :D

Hari tu kan kan kannn, kite kannnnn, bagai telur di hujung tanduk hampir2 nak delete blog. Siyesssss. Naseb baek tak jadi sebab sifu cakap teruskan berblogging. Okeifine. Masa tu terdetik di hati nurani nak delete blog pun bukan sebab apa. Baru lepas blogwalking dekat blog kawan2 laen, lepastu tetiba touching. Mula bermonolog dalaman, diorang semua tulis benda baek. Berfaedah. Bermanfaat. Berhikmah. Tapi aku? Merapu. Membebel. Tulis pasal hidup aku je. Selaras dengan isu semasa tu memang tak lah kan :'( Then lepas pikir2 balik, dah ni memang diri aku. So go on je la. Aku buat blog asalnya pun sebab nak latih bahasa keyell aku kahkahkah isi masa lapang. Hihihi. Aku rasa aku je kot budak dentistry usyimmm yang buat blog jadi tempat merapu macam ni ;_____; Lantak pi la. Be yourself. Motto aku. Takyah nak tiru orang. Bila orang tegur kita terima. Ubah apa yang patut. Kadang2 cara penulisan aku kasar. Kadang2 ke selalu ke whatevahhhh. Tapi aku kat luar bukan macam ni hakikatnya. Ececece ye ke? :P Hmmm bila ada orang cakap semua masalah aku nak cite kat sini, ehhh biaq la, ikut suka hati cheq lah, blog cheq, tak nak baca, silesilesile tekan butang pangkah teruihhh :P


i love being simple. but complicated at the same time :3

Selamat mengundi pada yang boleh mengundi. Nak pangkah apa? Jangan tanya aku, tepuk dada tanya iman. Cuma bagi aku, politik ni benda sensitif. Sangat. Kadang2 sampai boleh memutuskan tali persahabatan. Pengalaman kot. Huhu. Ok sekarang semua dah besar, pandai2 la cover. Kalo dah tau kawan tu geng belah sana, tak payah sebut pasal politik awal2 lagi. Control the mulut wokeh? Harapan aku moga2 Kelate terus kekal dengan kulihathijau aminnnnnnnn :D Haaaaaa masalah besar aku sekarang sape nak amek aku kat LCCT tengah malam 5hb nanti wei? Semua duk sibuk pasal mengundi T.T Ayah cakap maybe teksi takde. Pastu bila2 je boleh ada perhimpunan or rusuhan parti yang kalah. Berat nanang. Nauzubillah >.< Makcik pakcik abang kakak takde kat situ. Huwaaaaaaa tolong kiteeeeeee. Segan nak mintak tolong kawan mai amek ni. Acano acano? >.<

See? Kan tak pasal2 siap sudah satu entri merapu dari aku =.= Bakat semulajadi kot hmmm.

K tata :)

5 comments:

Nurul Amirah said...

Yess....juz be urself n love urself...oke

NikAmaliaNasrulliana said...

hoyeahhhhhhh (Y)

`adncomey said...

nakat semulajadi..merapuuu

`adncomey said...

k fine...BAKAT ok bukan nakat..typing error.please ignore ==`

NikAmaliaNasrulliana said...

bhahahahahaha nakat pon bole puan ad9 :P