Friday, 24 May 2013

Dinner ♥

Assalamualaikum

Semalam dinner MPS kolej. Malam Perdana Siswa Kolej Kediaman Pandan. Grand bebenor. Memang jauh beza ngan dinner tamhidi dulu =.=' Eyyy of course la kan? XD

Kelas kitorang sampai tengahari je. Lepastu terus gerak pi rumah Khairine. Sebab dewan tempat dinner tu dekat je dengan rumah dia. Thanks Yinyin :) Kat rumah Yinyin, banyak sangat meow tomey + gemok. 4 ekor. Bujey, Panda, Buta and Ruki. Bujey yang paling besar. 1st time tengok meow besar macam tu >.< Paling suka maen ngan Ruki and Buta. Panda pun :3

Petang pulak sempat lagi meronggeng kat KL Festival City. Eh betul ke nama tu? Hoho. Lepas Maghrib baru pi tempat dinner. Andddddd dinner start! Bestttt bole jumpa abang2 medik heeeee #eh gurau2 :P

Btw, serius jealous tengok couple students yang datang malam tu. Senior2 medik yang dah kawen duduk kat meja khas untuk pasangan2 bahagia ni. Baju sedondon. Siap ada yang bawak baby lagi ;_____; Bestnya kalo boleh merasa duk kat meja yang label "Couple" tu kahkahkah. Insya Allah one day #eh >.<

Okay let the pics tell ya the story ! *baju aku tak masuk tema kaler pastel =..=


red carpet masa mula2 masuk wooooo :3


i love this picture very much ! sebab kasut i nampak gorgeous u know hakhak :P


muka kebuluq. lambat betul kena tunggu baru boleh makan :(




hoyeahhhh ! facetime with Yaya is a must !


awesome 1st year dental ladies


with lovely housemates *kahkahkah tetiba ada pic makanan gak ==

Dinner habes kul 11 malam. Bas pukul 11.30. Tengah ready2 nak balik, tetiba akak2 housemates ajak kitorang pi Uptown. Balik naek kereta dia. Ok cun. Perghhhhh pi tempat macam tu pakai baju dinner, sabo je laa. Semua orang tengok pelik =.= Last2 sampai rumah dalam pukul 1 lebih. Kalo umi tau ni, apa nak jadi haisshhhh >.<

Uptown - rumah Khairine - KL Festival - Tesco Ampang

Haha Tesco Ampang tu pulak ceritanya macam ni. Tengahari tadi, Shima and Hani tetiba mai rumah nak pinjam baju korporat, kak senior mintak tolong diorang. Pastu diorang pun habaq kedai kat kampung semua tutup. So, aku ngan Yaya pun cakap nak ikut diorang pi lunch kat Tesco. Memang tiba2 betul. Hakhak. Tapi alhamdulillah nasi beriani sedap walaupun harganya ....... =__________=

Yeayyyy the end :D

Tunggu hujung minggu ni pulak. DAN. Me becoming the AJK Multimedia, kena jaga slide. Doakan semua berjalan lancar nanti. Insya Allah :)

Tata

No comments: