Sunday, 2 June 2013

Dinner lagi =..=

Hye peeps ! 

DAN is over ! Hoyeahhhhh finally ! Alhamdulillah mission accomplished. *nanges tepi katil huwaaaaaaa T^T

Dental Appreciation Night 2013. Dinner tahunan fakulti kami. Semua orang cakap best. Bagi aku? *nanges tepi almari* Aku, Yaya and a few boys jadi AJK multimedia. Khidmat kami seriously live masa dinner tengah berlangsung tu. Tatkala semua orang duk khusyuk menjamu selera, pakai cantek2, bergelak ketawa, bersnap gambar banyak2, jantung kitorang pulak tak habes2 dupdapdupdap, cuak gilossss, takut ada masalah teknikal jadi. Yes of course kita yang merancang Allah yang menentukan. Lepas slot tayangan video first, ada something jadi. Wire LCD longgaq. Tetiba terpadam. Cuak kot. Merosakkan majlis orang betul. Adoyayyyy. Tapi lepas tu alhamdulillah everything's going on as planned. Nak nangeh nak nangeh T..T Lagi satu kena tahan lapiaq. Habes majlis baru bole makan T_____T Btw, thanks a lot to the ones who helped us last night ! :)


predinner

Naseb baek MPS hari tu dah snap banyak gambar. Tak la menyesal malam tadi. DAN ni tak sempat kotttt. Masa photobooth dah tutup baru nak start bergambar. Sedeh tak? Sedeh tak? Sedeh kan an an an an? Huhuhuhuhuhu :(


tema DAN kami : spring + masquerade :)


baju aku macam maternal dress =_______=


geng cermin of courseeee :3


rasa nak lempang tak? wakakaka :P

thanks for the chocolates, le seniors xoxo

Spread the love !

Malas nak post kat instag sebab rasa macam gambar orang laen lagi lawa hahahahahahahahahahaha ok tak lawak kbye :P

*gambar masa buat kerja akan dihapdate bila dah dapat gambarnya hewhew. weksss bajet ade orang nak tengok kahkahkahkah

No comments: