Wednesday, 20 November 2013

Aaaa malas bagi tajuk

Bagi aku optech hari Rabu jauh lagi best dari hari Isnin. Hahaha. Aku tak tau awat tapi kalau hari Rabu rasa best sikit, maybe sebab dia sampai kul 10 je kot. So aku bole buat cepat cepat, and kerja siap cepat. Pastu yang peliknya hari Rabu memang aku buat kerja bole tahan bagus. Doktor pun selalu komen, "Very beautiful". "Good". Sebab tu bole proceed task task seterusnya. Hohoho. Kalau hari Isnin aku banyak goyang kaki sebab lab sampai kul 1. Hari Isnin jugak la aku selalu buat silap. Lupa buat tu lupa buat ni. Tak ingat step la. Lupa composite sensitive ngan air la. Matrix band putus la. Tangan luka la. Kena re-do buat benda sama sampai empat kali pun pernah. Nak berebut doktor hari Isnin pun lagi susah dari hari Rabu. Orang laen lambat sikit dah macam stress. Aku first day buat amalgam restoration dulu je stress teramat, pastu dah memang ketinggalan dari orang laen sampai sekarang. Sebab tu aku lambat sekarang pun dah macam lali. Aku dah tau aku memang lembap sikit. Hahahaha lantak la. Bagi je doktor check orang laen punya dulu, baru turn aku. Just tawakkal sama ada sempat siap ke tak nanti. Allah tau. Kita buat silap sekarang, kita jugak yang selalu beringat ingat nanti. Ada hikmahnya :)

Esok ada exam bhsc sebenarnya. Hahahahaha rilek jek aku hapdate belog. Padahal tak baca lagi. Entah. Rasa malas pulak sebab dah berminggu exam. Cuma jarak hari antara paper tu jauh jauh la. Minggu first exam je pack. Result exam pun ada yang dah dapat. Macam macam ragam aku tengok. Maybe ada antara kita tak pernah rasa dapat result B je semua. Sebab sebelum ni selalu banyak A. Jadi bila tergelincir sikit, dia dah macam rasa down gitu. Be strong ok :) Baru midsem. Pastu midsem hari tu kan banyak yang objektif 30 soalan je. Sebab tu kalau tersalah pilih jawapan sikit dah hilang banyak markah. Tak payah risau, sebenarnya beza bilangan jawapan salah tu tak banyak pun dengan yang dapat gred yang lebih tinggi. Chill okay. Maybe sebab aku ni selalu duk tengah tengah kot sebab tu rasa macam okay la selalu dapat sederhana pun. Alhamdulillah. Next time kita buat lebih baek lagi ye :D

Btw, hari ni hari jadi aku. Yang ke-20 tauuuu. Dah tahun ketiga kot sejak ada belog. Dua puluh. Semoga dengan meningkatnya angka usia ni makin meningkat jugak la kuantiti dan kualiti amalan. InsyaAllah :) Thank you Allah for this meaningful life. Thank you umi, thank you ayah  Doakan ore berjaya dunia akhirat. I'm deeply sorry sebab selalu menyusahkan umi ayah T^T Halalkan makan minum selama 20 tahun hidup di muka bumi ni. Love you hehe 



Weh saya mengidam keyepcee. Huhuhu esok exam, kalau tak aku da ajak budak budak ni pi tesco balik kelas tadi T^T

Thank you for all birthday wishes, uolls. Orang first wish macam biasa haha. Krikkrikkkk. And also thanks for all the presents :)

Byebyeee

No comments: