Saturday, 9 November 2013

파이팅 !

Yeayyy yeayyyyyy hoyeahhhhh \(^___^)/


Eleh hoyeah la sangat. Esok nak balik keyell tau dok. Pastu hari Isnin, pagi-pagi lagi dah lab optech. Macam biasa dari pukul 8 sampai 1. Okai be positive. Positive. Positive. Kau ni pun, nak jadi dentist, tapi tak suka masuk lab praktikal tebuk gigi tuh =_______=

Bukan tak suka ekceli, maybe belum suka. Susah nak paksa diri ni. Takpe saya cuba :)

Dah habes cuti seminggu. Nak cakap aku tak sentuh benda-benda study ni, tak de la jugak. Buat jugak esaimen siket-siket. Bukak la jugak Microsoft Word, tulis tajuk je pun da kira sentuh la jugak tu. Hoho

Tapi sorry la pharmacology dan hubungan etnik, saya tak sempat nak declare in a relationship dengan awak. Tuptup cuti dah habes. Malam exam nanti la saya berbaek-baek dengan uolls :(

Be positive. Positive. Allah tak sesaja je letak kita kat satu bidang tu. Allah tau bidang tu yang terbaek untuk kita. Allah tau kita ada kebolehan nak survive dalam bidang tu. Allah tau.

Ini bukan merungut. Ini nak boost up semangat je hehehehehe



10 days before turning 20 :)

Btw, blog ni memang kite suka tulis benda mengarut takde point macam ni je. So tak yah baca pun tak pe lagi-lagi kalau kite letak tajuk kot korea tu, haaaa memang takde main point la tu maksudnya huhuhuhu k salam :3

No comments: