Wednesday, 25 December 2013

Go go go !

Nak pecut nihhhhh. Terpaksa pecuttttt. Da last minute sangat kot. Aku belum start revise lagi macam biasa =.= Sebab aku ni memang jenis kalau baca awal2 dia lenyap macam tu jek. Blank jawab exam. Kalau baca or hafal nak dekat exam insyaAllah ingat. Hehe. Tapi cuak jugak la. Tengok semua housemates bangun awal study, pastu tido lewat study. Aku pulak plan minggu ni nak siapkan esaimen dulu. Esaimen tertunggak. Minggu depan start study. Tapi tetiba da exam yang bukan core subjects pulak next week. Nampak macam tinggal study week je la untuk study. Hmmmmmm nak buat acano go on je la. Go go go !

Good luck semua. Behave well macam benign tumour ye. Hohohoho


Bye precioussss :)

**tak sabar nak jumpa umi, ayah, adam, ngan semua minggu depan hehehe (^____^)

No comments: