Monday, 13 January 2014

Future

Haihaihai n________n

Pathology done ! Enam paper lagi hoyeahhh

Salam maulidurrasul btw :) Esok cuti sebab tu sempat lagi mengapdate jap. Huuuu

Tetiba terpikir. Empat tahun lagi duk sini. Kurang empat tahun ekceli. InsyaAllah kalau ada umur yang panjang, still dengan lecturemates yang sama, classmates sama, housemates pun orang sama. Kalau lima tahun selalu duk sekali mesti semua jadi rapat sangat nanti. Sebab bilangan kita sikit, hari2 jumpa orang sama, cakap ngan orang sama. Dah macam adek-beradek. Hari-hari gurau, hari-hari maen pukul-pukul. Omey je haha. Jap ni memang tetiba betoi nih == So apa point aku? Hargailah sahabat-sahabat sekeliling kita sekarang. Serius nanti dah habes belajar mesti dah tak leh rasa duk hepi ngan kawan-kawan macam ni :) Mana lah hala tuju kita nanti ea? Bole jadi tiga puluh empat orang ni disperse ke tempat laen-laen. Dah tak duk sekali. Ada haluan masing2. Mesti rindu gila dengan korang masa tu. Dah tak leh maen sama-sama, borak sama-sama. Walaupun ada social network, macam lah masa tu ada masa sangat nak contact with each other huhu. Lagipun dah ada family masing-masing mesti sibuk. Eh

Sekolah dulu pun pernah rapat dengan kawan lepastu habes sekolah lalu jalan masing-masing. Tapi aku rasa sebab aku tak duk asrama, jadi tak rasa sedeh sangat bila berpisah dengan kawan lepas habes UPSR or SPM tu :3 Laen la kalau kat sini 24 jam menghadap muka sama. Mesti kalo berpisah rasa laen. Hmmmmmm

Oraitttt kawen nanti jangan lupa jemput. Eh tetiba :p InsyaAllah tiga puluh lima kali kita bole buat reunion lepas graduate nanti. Kat majlis kawen setiap sorang ahakssss

No comments: