Saturday, 15 March 2014

Solved .

Hai uolls.

Setelah seminggu bertapa, sekarang baru dapat idea hahaha
Aku private dulu dalam sebulan, lepas tu bukak balik.
Dengan cara tu bole detect mana reader sebenar,
mana reader yang nak cari kesalahan orang laen je kejenya.
So tetamu tak diundang tak payah la bukak blog ni ea :p
Ye ah. Blog aku padahal, tapi ramai pulak sibuk.
Tak suka tak yah baca la.
Lagi elok buat hobi blogging and blogwalking selaen buat benda yang lebih lagho.
Blog ni just untuk suka-suka.
Dah 3 tahun dia jadi diari online aku.
Bukan apa. Nanti tua bole baca balik semua entri-entri lama.
Best kottttt hihihihi

Kbye :3

No comments: