Friday, 11 April 2014

Pause .

The cycle is running wildly. Tuptup dah midsem break. Dah separuh kottt. Lagi berapa bulan nak masuk clinical years. Tawtowttttttttttttttttttttt gilewwwwwwwrhhh. Oke yek

Skang ni duk rumah kak Liya. Dengan classmates, Anne and Afi balik sekali. Esok pagi abe ngan kak Liya hanto kitorang pi LCCT :) Tak saba nya nak balik Kelate heee tak saba nak makan makanan Kelate ekceli

Oke today I will conclude about first half of this semester.

Sem ni best sikit bagi aku. Sebab optech best sikit. Best sikitttt la kot. Tak sestress dulu banyak kena siap on the spot, bole buat dalam lab je. Yang sekarang bole bawak balik asrama kalo tak siap dalam lab :3 Semester ni buat denture. Gigi palsu. Besttt walaupun terlampau banyak step. And complicated. Bestttt walaupun banyak kali buat silap situ sini. Orang laen da ramai siap sebab due date memang sebelum mid sem break pun. Tapi aku macam biasa. Top 10 the slowest worker ngahaha. Lambat sebab banyak buat error. Satu lagi malas. Tak serajin orang laen selalu masuk lab bila masa kosong. Awal awal sem dulu aku cepat jugak. Sebab selalu balik kul 7 buat kerja lab. Rajin tak? Ececece but ottoke, human changes ahaha

Bila cerita kat ayah kite paling lambat buat kerja, paling banyak buat silap. Ayah cakap, "Takpo lah slow pun. Bilo banyok buat saloh kito la paling hebat. Buleh belajar banyak bendo. Ore laen dop tau, kito tau. Pastu buleh buat banyok kali. Bilo praktis ulang banyok kali, mesti lagi biso." :')

Peduli apa orang kata. Just be yourself, and move on :3

No comments: