Sunday, 4 May 2014

Spam .

Assalamualaikum, and hello :B

Yeee. Memang tak nak aktif blogging dah.
Tapi bukak balik ni, sebabbb.
Sebab saja nak bukak balik.
K senyum :)

Meh nak cerita. Tak nak cerita sangat pun. Nak post gambaq je banyak banyak.

Tajuk esei kita hari ni. Two unstoppable weeks. Maksudnya sibuk. Sibuk sangat. Kelas letak tepi sat. Program luar kelas banyakkk tak terkiraaa. K. Empat je pun padahal.

Jom start story mory.

First weekend, kitorang ada dental seminar at zoo negara. Pusing zoo jenguk meow meow besaq, pingu, binturung, gajah, girin, bulgogi, hippo etc
Belajar dentition mamalia, reptilia, meowlia dan laen-laen lia lagi lah. Bestbest




K. Tak amek gambaq animals pun.
---------------

Hari Khamis. Cuti hari pekerja. Kami naek Bukit Saga. Praktis sebelum naek Gunung Ledang hujung minggu depan. For the first time in forever, aku masuk benda outdoor macam ni. Biasanya aktiviti outdoor aku meronggeng shopping selfie geng cermin. Tu je :) Bunyi kasaq la meronggeng. Mikin yang ajar perkataan tu haha oke tukar. Derak. Eh bunyi kasar jugak hmm



Lepas tu mula lah tulang rasa seakan-akan retak tatkala sujud, bangun berdiri, dan naek turun tangga 0.0

---------------

The second weekend. Semalam. Dinner kolej kediaman. Malam Perdana Siswa. Kenyang alhamdulillah.


K banyak muka gedik. Scroll bawah cepattttt
---------------

Todayyyyy. CTPS day-out! Eh betul ke nama program tu? Biaq dia. Melawat tempat kraftangan dan seni visual artistik yang memang bila tengok gambaq tu tak paham awat gamba tu bole masuk jadi pameran. Hmmmm kite tak kreatif :(

Pastu kat situ ada pameran kerja kawen. Berpinar mata tengok baju kawen cantik cantik. Duk pikir nak baju kaler apa ea nanti, tetiba ada orang suggest biru turqoise. Ayah tak bagi kaler biru la hakhak




Oke. Muka sama je. Krikkkkk

Tata :3

#why i look so round? makin debab agaknya. k.
#whyyyy chemi banyak terselit dalam gambar kitorang? -___-
#and why there are so many 'k' in this entry? =..=

No comments: