Sunday, 22 June 2014

D-11

Alhamdulillah selamat sampai Kelate sebelum subuh tadi. Gonna have a self-short break for five days. Orang laen study week diam diam kat gv, kita balik. Hopefully jadi study week jugak lah duk rumah pun. Hmm. Semester depan dah start masuk klinik. Scary tahu tak? Tahap scary aku sampai kadang kadang terpikir kalau aku buat tak study pastu kena repeat bole lah gap setahun lagi sebelum klinik. Sebab rasa macam tak sedia lagi. Ilmu sikit. Praktikal lemah. Tapi Amalia, kau tahu tak Allah tak suka orang yang berputus asa awal awal? Belum cuba lagi tapi dah lembik. Gap pun gap tapi nanti kena jugak. Baek kena teruih awal awal pastu habes cepat. Tak de gunanya lari dari masalah. Dia datang jugak nanti. Okay stop with that negative thinking. InsyaAllah semua dapat grad hari yang sama nanti. InsyaAllah angka kita takkan berkurang lagi tahun ni. So just do our best, let Allah do the rest. Alone we go faster, together we go further. Go go 6th batch ! ^^

Btw, kita dah resign. Rasa macam sekejap je satu sem. Happy tapi ntah macam sedeh =.= Neverminddddd yang penting dah legaaaa. A big congratulation to our new representatives, Zuhair and Dalila :)

Kbye nak tidoq ngan umi. Bad dreams, please go away ~

No comments: