Tuesday, 10 June 2014

Post title

Yeay alhamdulillah denture dah siap. My very first complete and partial dentures :)


Goodbye lab for a time being. I will miss you. Yeeee la tu hihi never evaaaa k

Baekkk. Ayuh fokus pro. Seram tengok semua kawan dah start dating dengan lecture notes, dah start study group. Our class was only till 10am today, but this hot weather made me having a non-stop headacheeee jadi mampu tidoq je dari tengahari tadi tak study pun :(

Sebelum nak start jadi introvert duk dalam bilik sorang sorang kononnya study ni pfftttt, from deep of my heart, nak mintak maaf banyak banyakkk kat semua orang yang kenal saya especially my classmates. Sejak jadi penolong kelas nih lagi banyak buat silap kat korang. I know that I am a bad person, have an ugly heart and did many mistakes. But do forgive me. Huhu. Abaikan mulut jahat saya, abaikan perangai childish saya, abaikan kegedikan saya, abaikan cerita mengarut saya, halalkan ilmu yang pernah awak bagi kat saya, halalkan makan minum saya. Please bear with me until a few more years. Hehe. Lepastu dah tak jumpa dah. Lepastu tak cerita dah pasal crush yang tak dicrush ni. Lepastu dah tak ganggu awak dah. Lepastu tak amek masa awak dah terpaksa dengar kita merapu apa ntah meleret leretttt


Good luck to all of you. Kawan kawan di usem ataupun bukan usemmm. You still have my du'a with you as long as you acknowledge me as your friend :)

I miss umi. I miss ayah. I miss nasi kerabu. Cewah

Haaa. Suha, kalu nok stalk blog i turn off volume laptop dulu deh nanti kantoi lagi hahahaha k tata :p

2 comments:

Anonymous said...

sape suhaa? hewhewhew..

NikAmaliaNasrulliana said...

suha is the gedikest person on this planet. she loves to laugh like thatttt hewhewhew =.=