Wednesday, 16 July 2014

Fly .

Tetiba feel nak update blog jap. Haiiii :)

Today will be D-day for viva. Petang ni lahai. Microbiology. Pathology. Please be nice to me. Baru nak start study ni. Orang laen tengah tido bestnyaaaaaa. Ala macam tak biasa exam hari tu pun diorang semua tido aku sorang yang insomnia. Siyes kesian liver aku minggu exam hari tu. Aku rasa dia tak leh nak detox untuk empat hari sebab aku tido sejam dua je setiap malam. Mata pun dah macam Feng Yi. Harapnya laen kali jadual exam tak sepack hari tu tapi tahun depan dah tahun tiga huwaaaa

Malam ni flight. Balik kelate yeayyy

Ok study. Good luck uolls :D

No comments: