Friday, 4 July 2014

Move on .

"Please. Move on la."

Haha dah banyak kali orang nasehat. Yeye nak move on dah ni. I have to. InsyaAllah I'm still trying :)

Alhamdulillah Allah masih bagi kesempatan rasa nikmat Ramadhan tahun ni. Walaupun separuh bulan puasa dihabeskan kat bumi gv ni, takpelah best jugak puasa dengan kawan kawan. Kita tak tahu Ramadhan seterusnya bole rasa lagi ke tak, ye dak?

Pro exam. Alhamdulillah done two papers. 6 more papers are waiting for next week. 2 days break sebelum pertempuran diteruskan. Cewah

Cakap pasal exam ni kan pernah tak rasa fed up or frust gila gila selepas keluar dewan exam, sebab masa nak jawab soalan exam tu lupa apa yang dah dibaca. Blank. Keyword jawapan tu macam dah dikambus rapi. Recall punya la lama tapi still tak mai mai. Rasa macam nak tawakkal tapi orang kata jangan tawakkal buta, usaha dulu sampai boleh. Tapi sampai masa habes masih tak dapat apa yang dicari. Hantar kertas jawapan kosong macam tu je. Keluar dewan, bincang jawapan dengan member, tetiba baru sampai benda yang direcall tu. Haha lumrah. Dah banyak kali macam tu. Semalam pun ada. Hari ni lagi la ada. Dah la soalan esei zzzzz. Mungkin balasan study last minute. Hafal ikut masuk otak je, tapi tak paham apa benda. Mungkin jugak balasan dosa sendiri, pernah saketkan hati orang ke, amek barang orang ke, lama tak tanya khabar umi ayah ke. Pengajaran ye. 6 paper lagi ni tak tahu la apa nak jadi. Tak start study langsung lagi ohoi yang kau menyempat menghapdate blog tu bole pulak. Suha yang suruh saya update ehehek -__-

Ok move on. Move on weh. Tolong la kalau aku lagho lagi tolong balas "move on" hahahaha. Bila banyak kali orang doa move on move on mesti tak lama lagi dah bole move on. Kahkahkah mesti uolls tak paham whateverrr k annyeong wish me luck :)

No comments: