Saturday, 6 September 2014

Baru .

Semester baru. 3rd year already. Kejap sangatt. Rasa macam baru masuk hari tu. Hmm

Dari dulu ayat blog aku guna sama je kan, mesti uolls boring baca hoho

1st day.


Oke. Masuk klinik. First time check gigi orang. First time maen dengan air liur orang. Surprisingly aku tak geli weh. Alhamdulillah :) Ke sebab mulut partner oke sebab tu oke je ntah la. Sebab pakai glove kot rasa protected gitewww

Menarik la jugak check gigi kawan. Ada yang caries free, ada yang takkk, such as myself bhahaha, ada yang restoration banyak which means that dia selalu jumpa dentist. Cewahhh. Oke laaa. Dapat partner hebat, bole mintak tolong dia ajarkan. Klinik dengan patients sebenar start bulan 1 tahun depan, selepas mid sem. Do pray for us :'D

K. Rumah tak berubah. Bilik je berubah. Dapat meja study dalam bilik. Tahun lepas bilik sempit, meja kat tingkat bawah. Buku memang bersepah tepi katil =.= So tahun ni oke la sikit kahkah




Serumah dengan lima orang junior. Semua kelate kecuali sorang selangor. Menarik jugak. Selamat berkenalan. Harap harap diorang tak kenal blog ni. Segan kitaaaa hiks

K. Tataa

2 comments:

Anonymous said...

epop terrr hahha ~ex-roomate

NikAmaliaNasrulliana said...

kahkahkah. tak habes baca lagi walaupun da lama beli 💆