Monday, 17 November 2014

Am I ?

Am I too easy?
That's why no one take seriously about me :(
Kalau fikir balik memang pun hmmm
Haha dah kenapa tetiba
Sebab perasan la orang layan aku macam budak
Kena buli ekceli T.T
Suka usik aku
Orang lain pun kena usik jugak
Tapi tak la bergurau macam dengan aku =.=
Aku pun perempuannnn
Hahahahahahaha k nak berubah la
Kalau jadi lemah lembut gemalai tak gelak kuat macam hantu mesti diorang tak usik aku lagi :3

Ok kita dah start klinik. Benda yang aku takut sejak tahun 1. Do not have any patient yet. Tapi dah jadi assistant minggu lepas. Tak lah seteruk aku sangka. Cuma tak tahu la bila giliran kita jadi operator oke ke tak. Hopefully everything will be fine insyaAllah ^^

Sape nak rawatan gigi free meh la jadi patient kita heeee :D

No comments: