Saturday, 3 October 2015

Yeoja .

Pompuan ni unik macam alien. Dia pun tak faham awat dia jadi lagu tu. Aku tak tahu orang lain cemana tapi mood swing aku unpredictable sungguh. Bole imagine dak masa tengah2 lecture CD, Dr duk ajar pasal biostatistic, aku duk teresak-esak nanges. Maybe histogram, frequency polygon bagai tu ibarat drama melankolik untuk jiwa aku. Air mata tak stop pulak tu. Naseb baik duk belakang. Sahre kat sebelah pun tak nampak rasanya kah.

Ada satu ketika tu jadi nak marah orang tetiba. Masa tu mulut jadi diam tak cakap apa2. Macam alien kan? Aneh zzzzzzz

Pastu bila mood elok cakap banyak sangat pulak. Bila semua geng mood baik lagi lah. Macam joyah semuanya duk bercerita.

Satu lagi duk insecure tak sudah. "Cantiknyaaa." "Lemah lembutnyaaaaa." "Kurusnyaaaaa." Nampaknya kena tunggu ada suami la kot, bila ada orang adore kita baru hilang insecure nya. Maybe. Kot. I kata kot ye.

Kita yang perempuan sendiri pun tak faham kaum kitorang, apatah lagi lelaki yang selalu cakap tak faham pompuan lol

Weh tengah boring niiii. Semua roommate balik. Nak balik gakk. Pakwe pun tak mesej sakit pulak hati kita kahh k tipu ja, mana ada pakwe kbye

*Buat Nasuha silent reader yang setia jangan duk quote ayat blog orang sangat lah. Buat ayat sendiriiii pleaseee hahaha

3 comments:

Anonymous said...

I really adore u sis.thats why i quote ur words..kahkah..btw i also cant understand myself..sobs

nik amalia nasrulliana said...

hahahahahhha here you are my sweet secret admirerrr :3 we are too special and annoying so that we can't understand ourselves kahh

Anonymous said...

bkn alien tp gila