Saturday, 30 January 2016

Chapter 4 : Kay .

Too many things are running in my head. Esok dah kena pi kolumpo. Kejapnya cuti. Takpa. Setahun setengah lagi ye, pastu hang cuti lah lama sikit sebelum start kerja. Tapi 'setahun setengah lagi' kalo tak extend. Kalau kena extend lebih la dari setahun setengah nya. Tengok. Fikir negatif lagi =.=

Banyak sangat benda belum settle. Requirement banyak lagi nih macam mana nak penuhkan ni huhu. Competency test. Denture. Perio. Paeds. Ok semua aku slow. Sem ni pun dah kena start research. Nak selit celah mana pun tak tau. Patient pun tak cukup lagi nih. Macam tak sempat ja. K dah start pening dah. Tengok. Fikir negatif lagi. Aigoo

Tak nak kena marah lagi. Nak klinik yang tak sekalut klinik-klinik lepas. Nak buat kerja elok sikit. Nak buat kerja cepat sikit dari dulu. Nak rajin masuk lab buat gigi palsu. Nak study rajin sikit. Tak nak fikir lebih-lebih lagi. Kalau tak stop fikir lebih-lebih ni belum grad pun bole beruban satu kepala.

Stop complaining. You have made it too far to turn back. Keep going Amalia. Keep going until you can't. No. You must can.

Bismillah. Semester 8 over 10.

No comments: