Saturday, 26 March 2016

Chapter 14

That's why lah I say we can't trust anyone. No matter how close you are, no matter how long your friendship is.

When I heard about their rumour from my own junior housemates, then I know his reason before was not valid. Lol what a liar. Terperanjat sis. Kata nak free, tapi tak sampai sebulan dah ada gosip baru. Kah ini lawak. Takpe semoga berbahagia haha

Tomorrow will be a long dayyy. Balik kelate yeayy

Tak sabar nak tunggu masa bila kita akan balik Kelate forever and evaaa takyah balik keyell balik. Ok setahun setengah lagi. Dah boleh start countdown maybe hoho

I want to be someone new. A person who won't look back. A person who will leave the past behind. I know Allah already wrote something for me. Usaha la selagi mampu dear self. Masa sikit tak apa. Issue la denture banyak mana yang boleh. Jangan stress sangat. Rawat la patient yang sudi datang, yang tak sudi biaq dia, dia yang rugi. Allah dah tulis tu. Kalau kena extend, mungkin itu yang terbaik. Maybe kalau habes awal, ada lagi yang tak habis aku belajar haaa mana tau. Ada akak senior cerita takde la stres sangat extend ni, bole belajar banyak lagi dari orang lain sebab lecturer akan fokus pada kita lebih. Cuma sedih tak grad dengan orang lain lah. Takpa ada la hikmah apa Allah nak bagi kat akak tu :) Aku bukan berdoa nak extend ke apa, cuma nak clearkan mindset aku ni tolong la jangan takut sangat fikir pasal requirement macam fikir apa dah. Cari patient macam cari jodoh tak jumpa2. Kah kaitan sangaddd k aku tak tahu apa aku mengarut ni. Dah nak dekat pukul 3 pagi tapi tak ngantukkk sebab eksaited nak balik :3

Ok bye. Kita busy cuti seminggu hikhik

No comments: