Wednesday, 30 November 2016

Chapter 31

It is the last week of clinical sessions of this semester :) Final exam is coming.

Just one wish from me. Do pray for me and my friends to complete our requirements and competency tests on time. InsyaAllah. :)

I know Allah will show me the way. I know there will be the way. I know Allah wants to teach me to be more patient. I know there is better plan for me. I know I can do it. I know even if I am slow, I can do this. I know I am strong to go through all of this. I know I can be one of the graduates of class of 2017. I know I only a little bit slower than the others. I know I am also awesome like you. I know if I get more than what I got now, I will be riak and takabbur, thats why I do not get it yet. I know there will be patients who really need my treatment. I know I can issue 10 dentures next sem. I know I will finish my endo molar in the next sem. I know I will do more restorations for paeds in next semester. I know I will have my extraction patients which fit for my requirements in the next sem. I know I can do this yeahhhh amin insyaAllah ya Allah permudahkanlah ya Allah.

Dulu masa sekolah, dari UPSR sampai SPM, bila selalu dapat result yang kita nak, selalu dapat straight A, rasa hidup ni mudah ja. Nak kata rasa susah pun masa tak faham topik susah je lah. Dulu selalu fikir hidup ni tak boleh mencabar lagi ke? Gila tak gila dulu nak kata rasa boringnya hidup masa tu. No rough competition. Dari tadika sampai darjah 2 selalu nombor 1. Dari darjah 3 sampai 6 selalu top5 dalam kelas. Kadang-kadang ja tercicir jadi top10. Masuk sekolah menengah rasa la competition sikit. Paling teruk nombor belas-belas over 400 students in a batch. Competition pun compete for top10 spot. Kadang-kadang dapat top5, boleh la berbangga dengan pencapaian diri. Betapa tak matured nya masa budak-budak dulu. Compete for ranking apa faedah pun tak taw

Masa tu tak nampak lagi masa depan macam mana. Tak nampak lagi if you only live with your theory skill, you are going nowhere actually. When I come to this university, meet them who have more balanced theory and practical skill than me, tak leh dah nak compete weh. Orang lain lagi hebat. Ternganga ja hang duk tengok orang lain hebat praktikal, tapi diri sendiri lembap macam apa lol. I can assume that if you have a great practical skill, you can survive in this field. You will not be banned from taking theory exam. See? At here practical is much more important than theory thing. Ini baru satu universiti, when I go out from this place, what will I become? Can I survive competing with other university candidates? Hmm malas nak pikir bila dah keluar sebab buat masa sekarang jauh lagi perjalanan nak membolehkan diri keluar dari tempat ni huhu

Maka mintak doakan kita dipermudahkan semua benda, kerja klinik, requirement, manage patient, move on, jodoh, hahaha k dah start mengarut ok ameenkan semua ye thank you I love you :)

2 comments:

Anonymous said...

sis..bila nk hupdate? im your fan!

nik amalia nasrulliana said...

sorry sis. i busy lately nih hahaha